HARİKA BİR TÖREN

HARİKA BİR TÖREN

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri “ Yılın Sporcuları Ödül Töreni “ Sen Otel salonunda gerçekleşti. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş,Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şenay Sakal,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Askf Başkanı Yaşar Zımba, eski Milet vekili Ali İnci ile protokol üyelerinin  katıldığı ödül töreninde Sakarya’yı Yurt genelinde ve uluslar arası müsabakalarda temsil etmiş ve derece almış sporcularla onların antrenörleri, branş İl Temsilcileri ve amatör spor kulüpleri yöneticileri ile sporcular katıldı.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Törenin açılış konuşmasını Askf Başkanı Yaşar Zımba yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih çelikel başarılar kazanmış sporcuları kutladı ve Sakarya’da daha da başarılı sporcuların yetişmesi için gayret sarf ettiklerini söyledi. Eski Milletvekili Ali İnci de konuşmasında sporun güzelliklerinden bahsetti. Sakarya Valisi Hütseyin Avni Coş ta yaptığı konuşmada başarılar elde etmiş sporcuları kutlarken her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi. Daha sonra ödül törenine geçildi. Ödül töreninde daha önce Gençlik hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünce belirlenmiş ulusal ve uluslar arası başarılar elde etmiş sporcular ve antrenörleri sahneye davet edilerek sırasıyla protokol tarafından sporculara başarı belgesi, antrenörlerine şilt, iş adamları tarafından da bu sporcu ve antrenörlere altın hediye edildi. Oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleşen Yılın sporcuları ödül töreni ilk olmasına rağmen başarılı bir organizasyonla tamamlandı. Yılın Sporcuları Ödül törenini Uluslar arası karate hakemi ve Askf Yönetim Kurulu üyesi Uğur Kobaş başarıyla sunarken, yılların spordaki deneyimini de ortaya koymuş oldu. Yılın Sporcuları Ödül Töreninin geniş haber ve fotolarını da yarınki sayfamızda bulabilirsiniz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!