‘Harika Bir Taraftar Kitlemiz Var’

featured

‘Harika Bir Taraftar Kitlemiz Var’

Büyükşehir Basket’in ABD’li oyuncuları Charles Jackson ve Calvin Harris takımın durumuyla ve taraftarlarla ilgili açıklamalarda bulundu.  Charles Jackson, “Harika bir taraftar kitlemiz var. Sahada bize inanılmaz enerji veriyorlar” derken Calvin Harris, “İç sahada oynadığımız maçların profesyonel basketbol hayatımdaki en etkileyici ve en heyecan verici maçlar olduğunu söyleyebilirim” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın Amerikalı oyuncuları Charles Jackson ve Calvin Harris önemli açıklamalarda bulundu. Geride kalan 6 haftayı değerlendiren ve takımın durumuyla ilgili bilgiler veren ABD’li basketbolcular Sakarya’daki hayatları hakkında da samimi açıklamalar yaptı. Genel olarak takımda çok iyi bir arkadaşlığın ve uyumun olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncular, sezon sonu şampiyon olarak Basketbol Süper Ligi’ne yükseleceklerine inandıklarını belirtti.

 

Taraftarlarımız Tek Kelimeyle Harika

Takım olarak maçlarda iyi bir performans sergilediklerini belirten Calvin Harris; “Maçlarda gösterdiğimiz mücadelenin çok iyi olduğunu düşünüyorum. İyi bir takım oyunu oynuyoruz. İyi bir takımız ve sanırım zorlu maçlarda istekli ve mücadeleci oynayarak bunu herkese gösterdik. Şunu da belirtmemiz gerekir ki; taraftarlarımız tek kelimeyle harika. İç sahada oynadığımız maçların profesyonel basketbol hayatımdaki en etkileyici ve en heyecan verici maçlar olduğunu söyleyebilirim. Tüm maç boyunca takımı desteklemeye devam ediyorlar. Bizim sahada doğru mücadele etmemizi sağlıyorlar. Biz de her maçı kazanarak onları mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Sakarya Çok Güzel Bir Şehir

Sakarya’da ilk senesi olmasına rağmen çok iyi bir şekilde uyum gösterdiğini belirten Calvin Harris sözlerini şöyle tamamladı; “Sakarya çok güzel ve büyük bir şehir. Yemek yiyebileceğin ve arkadaşlarınla takılıp boş zamanlarını değerlendirebileceğin çok güzel mekânlar var. Bu bakımdan ben de Sakarya’yı çok sevdim. Çünkü boş zamanlarımda çok fazla yemek yiyor, bol bol çay içiyorum. Bu sezon Sakarya’daki kişisel hedefim olarak TBL’de şampiyonluk yaşayarak bir sonraki sezon Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etmek istiyorum. Takım olarak bu hedefe kilitlendik.”

 

Taraftara Bayılıyorum

Taraftarın desteğine bayıldığını ve onlarla arasında çok özel bir bağ olduğunu belirten genç pivot Charles Jackson ise; “Yetenekli ve profesyonel oyunculara sahip çok iyi bir ekibiz. Takımdaki uyum ve arkadaşlık ortamı çok iyi. Birbirimizle hem sahada hem saha dışında çok iyi anlaşıyoruz. Umarım uzun bir süre daha bu takımla birlikte mücadele etme şansı elde ederim. Ayrıca harika bir taraftar kitlemiz var. Ben şahsen taraftarımıza bayılıyorum. Özellikle oyun boyunca bana çok fazla enerji veriyorlar. Sanki uzun süredir burada oynuyormuşum gibi bir bağ hissediyorum. Sakarya çok sevimli bir şehir. Boş zamanlarımda bazen alışveriş merkezine gidip alışveriş yapıyor, sinemaya gidip film izliyorum. Bazen de evde arkadaşlarımla birlikte vakit geçiriyorum” diye konuştu.

charles-jackson-1 charles-jackson-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!