Hareketlilik haftasında pedallar Gaziler Derneği’ne çevrildi

featured

Hareketlilik haftasında pedallar Gaziler Derneği’ne çevrildi

16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 19 Eylül Gaziler Günü unutulmadı. Büyükşehir Belediyesi önünde buluşan bisikletliler Çark Caddesi ve Millet Bahçesi üzerinden Gaziler Derneği’ne pedal çevirdi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Erol Demir’e günün anısına çiçek takdim edilerek tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam diyor. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi önünde buluşan bisikletliler Çark Caddesi ve Millet Bahçesi üzerinden Gaziler Derneği’ne pedal çevirdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı İlhan Şerif Aykaç’ın yanı sıra çok sayıda bisikletseverin eşlik ettiği etkinlikte kafileyi Gaziler Derneği’nde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Erol Demir karşıladı. Günün anısına Demir’e çiçek takdim edilirken, hareketli yaşama anlamlı bir dikkat çekildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerinin 20 Eylül Pazar günü saat 9.30’da Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek spor etkinliği ile devam edeceği ifade edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!