HARBİŞSPOR PİKNİKTE BULUŞTU

featured

HARBİŞSPOR PİKNİKTE BULUŞTU

Sakarya 1. Amatör küme liginde geçtiğimiz sezon zirveyi çok zorlamalarına rağmen Süper amatör kümeye çıkamayan Harbişspor yeni sezon öncesinde Poyrazlar gölünde Harbişspor yönetim Kurulu ve Harb-İş Sendikasının birlikte organize ettikleri bir piknikte buluştular.

HEDEF SÜPER AMATÖR

Harbişspor’un Poyrazlarda düzenlediği pikniğe Harb-İş Sendika Başkanı Yaşar Yavuz, Harbiş idari sekreteri İsa Kaya, Sakarya Şube Temsilcileri Ömer Akaya ile Cengiz Çetin, Harbişspor Kulüp başkanı Mahir Özbakan, Yöneticiler Cem Taşkın, Mehmet Türkırmak, Mustafa Kapankaya ve İdris Üçler katıldılar. Pikniğin ilerleyen dakikalarında da Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba, Futbol il Temsilcisi Ali Arslan ve Saha komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel topluluğa sonradan katıldılar ve Harbişspor’a yeni sezonda başarılar dilediler.

TEKNİK HEYET ELLERİ İLE BESLEDİ

Poyrazlardaki piknikte Harbişspor Teknik Sorumlusu İbrahim Makine ile yardımcısı Yaşar Kaya hazırlanan mangaldaki ürünleri sporculara kendi elleri ile ikiram ettiler ve piknikte güzel dakikalar yaşandı.Teknik Sorumlu İbrahim Makine yaptığı açıklamada hedeflerinin bu sezon da süper amatör kümeye çıkmak olduğunu ve çalışmalarını bu doğrultuda yaptıklarını söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!