Harbiş sallanıyor

featured

Harbiş  sallanıyor

Sakarya Amatör futboluna 1983 yılından beri hizmet götüren yılların cazibeli futbol evlerinden biri olan  Harbişsporun,  klasman  ligine katılıp katılmayacağı soru işareti.  Mevcut Başkan Mesut Akıncının, sendikanın ve de işverenin  Harbişsspora gereken desteği vermemesi nedeniyle görevden ayrılması sonrası, bu süreci kurtarmak adına devreye giren eski Başkan Mahir Özbakanda,  kritik süreç için çare olamadı. Mahir Özbakan sarı Siyahlı ekibin geleceği için Sendika ve işverenle yaptığı temaslardan istenilen ,lige katılmak adına olması gereken mali tabloyu  çıkartamayınca ,bende yokum diyerek  bir kenara çekildi. Yılların biriken sorunları ,fabrikanın el değiştirmesi sonrası  iyice derinleşen Harbişsspor, öyle gözüküyor ki  artık, tamamen yalnızlığın pençesine düşmüş durumda.

ŞİMDİ NE OLACAK ?

Yıllardır  harbişsporda üst yapıda ve alt yapıda  ,zor şartlarda uğraşılar veren Makine İbrahim’in  takımdan ayrılması 19 takımının Erenlerspora verilmesi  ile  sarsıntı geçiren  sarı siyahlı ekibin  gelişen bu olaylar sonrası lige katılımı zor gözüküyor.  Harbişsspor lige katılmazsa ne olur?  Önce 2 Amatör kümeye düşer, sonra 2 Amatör küme yede katılmazsa kulübün varlığı devam eder. Ancak üçüncü sene lige katılmazsa  Harbişssporun tescili imha edilir. Bu süre içinde genç katogoriler dahil ,her han ki birinde  Harbişsspor lige katılırsa yeniden futbolun içine  dönüş yaparda, kulübe yakın çevrelerden aldığımız bilgiler bunun bile zor olduğunu işaret ediyor. HABER NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!