HANLIKÖYSPOR EVİNDE ÇARPILDI 6-3

HANLIKÖYSPOR EVİNDE FENA ÇARPILDI 6-3

Hanlıköy’de oynanan süper amatör küme maçında Hanlıköyspor evinde ligin iddialı takımlarından Ferizlizlispor karşısında hiç te ummadığı  farklı bir yenilgi aldı. Maçın ilk yarısı 18. Dakikada Caner, 32. Dakikada Ekirhan ve 45. Dakikada yine Caner’in golleri ile Ferizlispor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA HEYECAN ARTTI

Maçın ikinci yarısında ise Hanlıköyspor’da bir hareketlenme başladı ama Caner yine Sahneye çıktı ve 47 ile 49. Dakikada attığı iki golle farkı bir anda 5’e çıkarttı. Hanlıköyspor bu gollere 58. Dakikada Etem ve 77. Dakikada Murat’ın attı gollerle cevap verdi 2-5. Maçın 84. Dakikasında ise Hanlıköyspor’dan Etem kırmızı kart gördü. Etem’in kırmızı kart görmesi sonrasında saha bir anda karıştı. Ama araya giren her iki taraf yöneticileri olayı kısa bir sürede yatıştırdılar. 86. Dakikada Ferizlispor Oktay’la durumu 6-2 Yaptı. Hanlıköyspor da maçın 88. Dakikasında Yasin’le bir gol daha buldu ancak zaman yetmedi ve bu karşılıklı gol yağmuru 6-3 Ferizlispor’un galibiyeti ile sona erdi.

SAHA : Hanlıköy

HAKEMLER : ş. Bayhan Yeşil- Suat Güz- Hakan Adlı

HANLIKÖYSPOR : Gökhan * Birkan* Ahmet** A. Semih** Serkan Yüksel** İslam* Murat** Yasin** Etem ( K. K ) Kazım* Burak**

ANTRENÖR : Erkan Reçber

FERİZLİSPOR : Burak** Emirhan*** ( Cem** ) Uğur** Yıldıray*** Talha** ( Tayfun** ) Sina*** Cihan** Muhammet**** Caner*** ( İsmail** ) Oktay*** Yalçın***

ANTRENÖR : Cemil Gümüş

GOLLER : Dk. 18-45-pen.47- 49 Caner Dk. 32 Emirhan Dk. 86 Oktay ( Ferizlispor ) Dk. 58 Etem Dk. 77 Murat Dk. 88 Yasin ( Hanlıköyspor )

KIRMIZI KART dk. 84 Etem ( Hanlıköyspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!