Hani Söz vermiştiniz

featured

Hani Söz vermiştiniz

Karaaptiler Akınspor Sakarya Amatör futboluna bu ilde sahasıyla, takımıyla  hizmet üreten sarı Lacivert futbol evi. Sahalarının onarımını, yemyeşil zemini kendi imkanlarıyla gözleri gibi bakan K.Akınspor yönetimi, Karaapitlerin futbol sever halkı tek bir şey istiyorlar, bize  gelen konuklarda kapsayacak şekilde bir tribün verin. Yani yıllardır bu konuda kendilerine söz verenlerin, sözlerini tutmalarını bekliyorlar. HABER NAZIM AKTÜRK

İRFAN AKAT  SÖZÜN YERİNE GELMESİNİ BEKLİYORUZ

Gecen Cumartesi günü  Karaaptilerde oynanan karşılaşmayı Bizim Sakarya olarak gözlem altına alırken ,takımın genel Kaptanı İrfan Akat  yılan hikayesine dönen Tribün hikayesini yeniden önümüze koydu. İrfan Akat diyorki, arkadaş söz veren verene ,Siyasetciden İl Spor müdürüne kadar  tamam bu iş olacak demelerinden bıktık. Duydukki tribün için ,yan tarafa yapılacak sentetik saha için 750 bin tl ayrılmış. Madem böyle ne bekleniyor diyerek tribünün delik deşik halini tekrar önümüze koydu, bizde  tribünü bir kez daha bu ilde spora hizmet verdiklerini iddia edenlerin, söz veren siyasilerin ve sahaların bakım onarımından sorumlu GSİM lüğünün yetkili kişilerinin önüne koyuyoruz.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!