HALİT EVİN ve EKİBİNİN İSTİFALARI CEPLERİNDE !

featured

HALİT EVİN ve  EKİBİNİN İSTİFALARI CEPLERİNDE !

Halit Evin grubunun Başkan İsmail Gürses’in sportif direktör ve transfer konusunda izlediği yoldan rahatsız olduğu öğrenildi.

21 Mayıs’ta göreve gelen İsmail Gürses başkanlığındaki yönetimden çatlak sesler çıkmaya başladı. Başkan İsmail Gürses ile Halit Evin arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Sportif direktör ve transfer konusunda henüz somut bir adım atamayan İsmail Gürses yönetimine tepkiler artmaya başlaşladı. Kongrenin kazanılmasında önemli rol oynayan Halit Evin yeni sezon öncesinde ortalarda gözükmüyor. Evin’in yanı sıra transfer komitesinde yer alan Orhan Şeşen’in de hiç bir çalışmada yer almaması dikkatlerden kaçmıyor. Halit Evin’in grubunda yer alan Rahmi Şengül ve Ramazan Sezer’de yönetimde aktif rol almayan isimler arasında. Sakaryaspor’da sportif direktörlük ve transferde yaşanan belirsizlik Halit Evin grubunu rahatsız ediyor. Sakaryaspor’da yaşanan gelişmelerden haberdar olmayan Evin grubunun bu sistem değişmemesi halinde istifayı düşündüğü istifalarının ceplerinde olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Halit Evin ile İsmail Gürses’in birkaç gün içinde bir araya geleceği edinilen bilgiler arasında.yer alıyor.

halit evin

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!