Hakemliğin kalbi Sakarya’da atacak.

Hakemliğin kalbi Sakaryada atacak.

TFFGD Sakarya şubesi Yönetim kurulu  Başkan Özgür Aygün önderliğinde Genel Merkez yönetim kurulunu ve 20 İlin Başkanlarını 31mart perşembe  günu Orman parkta ağırlayacak. HABER NAZIM AKTÜRK

Sakarya Bölgesinin Hakem kalbi 31 mart perşembe  günü ,  Genel merkez Başkanı Abdurrahman Arıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle berabere atacak. Geniş katılımlı toplantıda 2 Bölge ve 11 Bölge Başkanlarında Sakaryadaki hakem buluşmasında yer alacaklar.

SORUNLAR DİNLENECEK

TFFHGD Genel merkezi Başkanı Abdurrahman Arıcı ve yönetim kurulu bu ziyarette sakarya hakemliğinin dertlerini dinleyecekler. Arıcı ve yönetim kuruluna TFFHGD Sakarya Şubesi başkanı Özgür Aygün ve yönetim kurulundan sezon başından bu yana sakaryada yaşanan Hakem sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklar.

ÖNCE VALİ ZİYARETİ VAR

Başkan Özgür Aygün yönetiminde Genel merkez Başkanı Abdurrahman Arıcı ,Yönetim kurulu ve 20 ilin TFFHGD Başkanları ile beraber ilk önce Sakarya Valisi Hüseyin Hoş makamında ziyarete edilecek. Vali Çoştan sonra Hakemler BŞB Başkanına gidecekler.

TOCOĞLUNA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sakarya TFFHGD Başkanı Özgür Aygün’ün girişimleriyle, Sakarya hakemliğine armağan edilecek Türkiyede Örnek proje olarak lanse edilen dernek binasını hakemlere kazandırılmasında en büyük sahibi olan BŞB Başkanı Zeki Toçoğluna, tüm konuklarla beraber teşekkür ziyareti yapılacak. Başkan Özgür Aygün ,biz yönetim kurulu olarak Sakarya hakemliğine verdiği bu önemli katkıdan dolayı minnettarız . Başkanımız sağ olsun bizi kırmadı ve hakemler için önemli bir hizmeti bize sundu diyerek ziyaret öncesi duygularını dile getirdi.

ORMAN PARKTA AĞIRLANACAKLAR

Sakarya’daki hareketli hakem yönetimleri ziyade Orman parktaki yemekle sonlanacak. Yemekte BŞB başkanı da yer alacak. Sakaryanın yazılı ve İnternet Basınında yer alacağı yemek Orman parkta 12.30 itibariyle gerçekleşecek. Başkan Özgür yemekte BŞB başkanına bir kez daha Sakarya hakemliğine sunduğu Türkiye’deki Örnek Hakem evi projesine verdiği destekten ötürü teşekkür edecek.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!