Hakemlerin Yeni Tesisi Yükseliyor

featured

Hakemlerin Yeni Tesisi Yükseliyor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek binada incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Hakemlerimize tahsis edeceğimiz tesiste inşa çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah hızlı bir şekilde projemizi tamamlayıp hakem ve gözlemcilerimizin kullanımına sunacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu. Ziyarette Genel Seketer Yardımcısı Ayhan Kardan ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar da hazır bulundu. Tesiste gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Toçoğlu, hakem ve gözlemcilere modern bir tesis kazandırdıklarını söyledi.

Hakemlere Yeni Tesis

Başkan Toçoğlu, “Bilindiği üzere Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne yeni bir tesis yapacağımızın müjdesini vermiştik. Kısa süre önce projemizin yapım ihalesine çıktık. Yer tesliminin ardından yüklenici firma bölgedeki çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattı. Şuan çatı imalatı devam ediyor. Yeni Sakarya stadyumunun hemen karşısında inşa edilen Atletizm Pisti’nin yanındaki alana modern bir tesis kazandırıyoruz. Spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Tüm İhtiyaçlara Karşılık Verecek

Başkan Zeki Toçoğlu, “Yaklaşık 315 metrekarelik alan üzerine inşa ettiğimiz tesisin içerisinde toplantı salonu, kafeterya, idari odalar ve hakem odaları yer alacak. Günün şartlarında hakemlerimizin tüm ihtiyaçlarına karşılık verecek şekilde bir proje hazırladık. Hakem arkadaşlarımız burada bir araya gelerek; çalışmalar gerçekleştirecekler. Hakem ve gözlemcilerimize bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

hekemler-yeni-yeri-1 hekemler-yeni-yeri-2 hekemler-yeni-yeri-3 hekemler-yeni-yeri-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!