HAKEMLERİN EPAK EĞİTİMİ YAPILDI

HAKEMLERİN EPAK EĞİTİMİ YAPILDI

Futbol hakemlerinin ve gözlemcilerinin  her ay almaları gereken Epak Eğitiminin  Kasım Ayı ayağında futbol hakemleri son gelişmelerle ilgili olarak bilgilendirildiler. Her ay yapılması gereken Epak eğitimine katılmayan hakem ve gözlemciler bir daha ki Eğtim sürecine kadar görev alamıyorlar.

İSMAİL DEMİRTAŞ BİLGİLENDİRDİ

Kasım Ayı Epak eğitimine Sakarya’dan çok sayıda futbol hakemi ve gözlemcisi katılırken diğer illerden de bu eğitime katılan hakemler vardı.İl Hakem Kurulu’nun da tam kadro olarak katıldığı  Kasım Ayı Eğitim seminerinin açılış konuşmasını Sakarya İl Hakem kurulu Başkanı Ercan yıldırım yaptı. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasından sonra  Yıldırım, Sakarya Hakem Eğitmeni İsmail Demirtaş’ı sunumunu yapmak üzere davet etti. Hakem Eğitmeni İsmail Demirtaş hazırladığı görsel programın sunumunu yaparken, daha önce değişmiş bulunan penaltı kuralı ve kartla cezalandırma konusunda önemli açıklamalarda bulunurken, hazırladığı sorulardan oluşan kağıtları hakemlere dağıtarak verecekleri cevapları bu kağıtlara yazarak kendilerini sınamalarını istedi.

SEMİNER SONRASI ÖNEMLİ TOPLANTI

Kasım Ayı Epak semineri bitiminde Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım hakemlerle bir toplantı yaptı ve son günlerde meydana gelen olaylarla ilgili bilgilendirme yaparken, aynı zamanda hakemlere bu konular hakkında da talimatlar verdi.Daha Sonra Sakarya FFHGD Başkanı Özgür Aygün de yapılmakta olan Futbol hakemleri ve Gözlemcileri derneği binasının son durumu ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!