Hakemlerden Mutlu kahvaltı

featured

Hakemlerden Mutlu kahvaltı

Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri derneği hakem ve gözlemcileri kaynaştıran sabah kahvaltısı geniş bir katılımla gercekleşti. Eski Hakem hocalarından Reşit çeker, Erdoğan çamlıyurt ,Nazım Aktürk, Hüseyin sezek ,Rıfkı Gökbulut gibi hakem büyüklerinin katılımı ile gercekleşen kahvaltıya ayrıca eski dernek başkanlarından Fuat Totrakan katıldı. Eski Sakarya Bölgesi B klasman hakem lerinden Murat Mutlunun işletmeciliğini yaptığı Rosso Kahvaltı evinde yapıldı.

BÜYÜKLER KONUŞTU

Rosso kahvaltı evinde yapılan kahvaltı sonrası konuşma faslına,  önce İHK Başkanı Ahmet kemiksizoğlu, sonra Dernek başkanı Özgür Aygün günün kahvaltı lezzetine kısa konuşmalarla eşlik ettiler. kahvaltı sonrasında Eski Duayen hakemlerden Reşit Çeker duygu yüklü konuşmasında  hem geçmişten, hem de bu günden örnekler vererek ,birlik beraberliğin altını çizen konuşma yaparken , çekerden sonra söz alan eski MHK üyesi Erdoğan Camlıyurtta , hakemlikte gelişim için birlik beraberliğin yansıra ,hakemliğin gelişmesi için düzenli çalışmanın ,hep düzenli çalışmanın önemine vurgu yaptı. Son konuşmacı olarak söz alan eski hakem ve İHK üyelerinden Nazım Aktürk’te ,hakemlerin başarı için içsel çekişmelerden uzak ,sadece hakemliğe odaklanmalarını, bu gün gelinen noktada hakemliğin getir sininde çok yukarılara çekildiğine  işaret eden bir konuşmaya imza attı.

KALABALIK İÇİNDE OLMAYANLAR

Serdivanda Murat Mutluya ait  Rosso kahvaltı evini tercihte Mutlun un  eski bir hakem olmasının önemine Dernek yöneticisi Ahmet Öztürk vurgu yaparken ,ilgi gören kahvaltıda gözler eski İHK üyelerini aradı. Ercan Yıldırım, Ö.Faruk Yeşil, şaban Keskin, Fatih Sucuoğlu  nezih gecen kahvaltıda aranan kişiler oldular. Bu arada klasman hakemlerinden A klasman hakemi Erkan Engin, B klasman hakemi Burak Olcar, C klasman hakemi Serkan Önsal kahvaltıda olmayan klasmanın ağır toplarıydı. Dernek başkanı Özgür Aygün bu isimler içinden Burak Olcarın kahvaltıya katılacağını bildirdiğini son anda işi çıktığı için kahvaltıya gelemediğine vurgu yaptı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!