HAKEMLERDEN MUHTEŞEM İFTAR

featured

HAKEMLERDEN MUHTEŞEM İFTAR

Sakarya Bölgesi futbol hakemleri geleneksel olarak bir kez daha iftarda buluştu. Sakarya İl Hakem Kurulu ile Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen iftar yemeği Ramazan’ın üçüncü günü Serdivan Avm karşısında bulunan Kasrı Döner’de gerçekleştirildi. Sakarya’da görev yapan tüm hakem ve gözlemcilerin katıldığı iftar yemeğinde ayrıca konuklar da vardı. Sakaryaspor eski Başkanlarından Vedat Yaşlıca, Amatör Futbolcular derniği Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba ve yönetim kurulu üyeleri, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ile futbol camiasında emekleri geçenler  Sakarya Basınından görevliler  iftara davetli olarak iştirak ettiler.

ŞAHANE MENÜ HERKESİ DOYURDU

İşletmeciliğini eski futbol hakem ve gözlemcilerimizden Ahmet Öztürk’ün yaptığı Kasrı Döner personeli iftar öncesi yaptıkları hazırlıklarla ve iftar sırasındaki seri çalışma düzenleri iftara katılanlar tarafından takdirle karşılanırken. İkram edilen menü ise iftara katılanları fazlasıyla doyurdu. İftara katılanlara teşekkür eden Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım ile Sakarya Faal Futbol hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Özgür Aygün de iftar öncesi ve sonrasında katılan davetlilerle yakından ilgilendiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!