Hakemlerden huzurlu iftar

featured

Sakarya Bölgesi hakemleri TFFHGD’in organize ettiği iftarda Abdurrahman Arıcı ve Mustafa Çulcu’nun da katılımıyla iftar yaptı.

Sakarya Bölgesi hakemleri ve gözlemcileri Perşembe akşamı Kasri Döner’de iftar açtılar. Protokol zenginliğinin göze çarptığı iftar akşamında Kasri Döner’de kalabalık bir hakem ordusu resmi etrafa yayıldı. TFFHGD’nin organize ettiği iftarda geçmişte hakem camiasının dışına itilen bazı eski hakemlerinde iftar resmi içinde olduğu gözlendi. TFFHGD Sakarya Hakem derneğinin herkese kucak açtığı iftara BŞB Başkanı Ekrem Yüce son anda katıldı ve Hakemlerle fotoğraf çektirdi.

KİMLER VARDI?

Hakem Derneği’nin organize ettiği iftar akşamında protokol bir hayli zengindi. TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı ve yardımcısı, Zonguldak Dernek başkanı, Bursa Dernek başkanı, Bursa’nın eski MHK üyelerinden Salih Türktunç ve MHK’nın ağır topu 2. Başkan ve Bölge sorumlusu Mustafa Çulcu ile eski MHK üyesi Sakarya’nın duayen hakemlerinden Abdülkadir Aypek, Cevdet Güngör, Nazım Aktürk iftarın renkli isimleri arasındaydılar. ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Amatör Sporcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, eski Sakaryaspor Başkanlarından Vedat Yaşlıca, GSİM İftarın konukları arasındaki yerlerini aldılar.

GEÇMİŞİN KIYASLAMASI

İftarın ağır topları TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı ile MHK üyesi ve Başkan yardımcısı Mustafa Çulcu iftarın içinde yer alan konuşmalarında Sakarya’daki birlikteliğin önemine vurgu yaptılar. TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı yaptığı konuşmada önemli bir ayrıntıya dikkat çekti. Arıcı, “Ben geçen yıl da Sakarya’da iftar açtım. Bu sefer bir farkındalık yaşadığımı hissettim, geçen yıla oranla bu seneki birlik beraberlik, camiadaki bütünleşme çok net hissediliyor. Dernek ve İHK’nin uyumlu çalışması camia adına olumlu bir gelişmenin habercisi. Bu birlik beraberliğin devamında Sakarya hakemliği dünden daha fazla başarılı olur diye düşünüyorum” dedi. MHK üyesi Mustafa Çulcu, Türk hakemliğinin sıkıntılarını onarmaya çalıştıklarını, işlerinin zor olduğuna dikkat çekerken bu zorlukları aşmak adına görevde olduklarını belirtti. Mustafa Çulcu, “Sakarya ve ben birbirimize çok yakınız. Sakarya benim için önemli bir komşu, görüyorum ki Sakarya’da geçmişten kalan puslu hava dağılmış, görüyorum ki Dernek yönetimi ile İHK kol kola girmiş uyumlu bir çalışma içindeler” dedi. Çulcu bu uyumlu havanın beraberinde başarı getirebileceğine dikkat çekti. Ömer SARICA

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!