Hakemlerden birlik beraberlik iftarı

featured

Hakemlerden birlik beraberlik iftarı

Sakarya Bölgesi hakem ve Gözlemcileri Çarşamba akşamı geleneklesel iftar akşamında bir araya geldiler. Yoğun bir kalabalığa sahne olan İftarda eski Duayen hakemlerden A.Kadir Aypek , ASKF adına Recep Odabaş, TÜFAD Sakarya Şube başkanı Tamer İlacan ,İHK üyeleri ,Dernek Yönetim kurulu ,eski Hakem ve gözlemciler hazır bulundular. Kasrı Dönerde verilen İftar gecen sene Kent Parkta verilen iftarın aksine bu sene büyük yoğunluğa sahne oldu.

İHK TAM KADRO

Gecen yılki İftara gelmeyen Ercan Yıldırım Başkanlığındaki İHK bu sene Dernek yönetimi tarafından Kasrı Dönerde verilen İftar yemeğine tam kadro katıldılar. Dernek Başkanı Özgür Aygün, İHK Başkanı Ercan Yıldırım İftar akşamında aynı masayı paylaştılar.

hakemler iftar (1) hakemler iftar (2) hakemler iftar (3) hakemler iftar (4) hakemler iftar (5) hakemler iftar (6) hakemler iftar (7) hakemler iftar (8) hakemler iftar (9) hakemler iftar (10) hakemler iftar (11) hakemler iftar (12) hakemler iftar (13) hakemler iftar (14) hakemler iftar (15) hakemler iftar (16) hakemler iftar (17)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!