Hakemler  tek vücut 

Hakemler  tek vücut

TFFHGD Sakarya şubesi yönetim kurulu seçimi Pazartesi akşamı Yeni stadın yanındaki yeni Hakem Derneği binasında yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede 124 üye içersinden 95 üyenin oy kullandığı seçimde,katılımcıların oyunu alan  Özgür Aygün  nezih bir ortamda yapılan seçimde Başkanlık koltuğundaki yerini korudu.

YENİ  YÖNETİM

Kulüp müdürü Engin Bıçak ile Başkan Özgür Aygün’ün yeni yönetim listesinde yer alırken gecen dönem görevde olan Mehmet Alacam,Yasin Subaşı ile Uğur Garan yeni yönetimde görev almayan isimler oldular.  Yeni Yönetim şu isimlerden oluştu. Başkan Özgür Aygün. Yönetim kurulu Yücel İnce, Ahmet Öztürk, Burhan Çakar ve Engin Bıçak.

GENEL MERKEZ ÜYELERİ
Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği seçiminde Genel Merkez üyelerimde belli oldu. Başkan Özgür Aygünün yanı sıra İHK Başkanı Ercan Yıldırım ile İHK Başkan Yardımcısı Ö.Fark Yeşilinde yer aldığı Genel Merkez üyeleri arasında Yılmaz Kalk, Burhan Karpuz ile Burhan Çakarda yer aldılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!