Hakemler talimat bekliyor

featured

Futbol hakemlerimizi yıl sonu klasman heyacanı sardı. İHk klasmanlara yeni teklif edeceği hakemler için MHK nın Cuma günü açıklaması beklenen klasman talimatının yeni şeklini bekliyor. Şükrü Özkan Başkanlığındaki İHK MHK nın açıklayacağı talimat öncesi il içindeki başarı kriterleri doğrultusunda Klasman adaylarını belirli testlerden geçirme işlemini büyük ölcüde bitirdi.


YAŞ VE HAVUZ BEKLENTİSİ
Yeni sezon için MHK nin klasman hakemlerini belirlemede bazı değişimleri devfreye sokma olasılığı hakem kulislerinde dolaşıyor. Sabri Çelik Başkanlığındaki MHK eski MHK lerin klasmana giriş şartlarında ortaya koyduğu kriterleri masaya yatırarak bu konuda özellik klasman tekliflerindeki yaş sınırını daha yukarılara çekme eğilimi içinde olduğu belirtiliyor. Bu arada yeni sezonda birde havuz sistemi dev reye sokularak her hakemin ( Başarı olanlar ) bulunduğu klasmanın dışınadad maç yönetebileçeği yönetmelik içinde önemli girişimlerin olduğu hakem kulislerinde konuşuluyor. Sakaryadaki İHK de klasman tekliflerini MHK nin izleyeceği yol haritasına bakarak belirleyeceği hakem evinde konuşuluyor.

***
Hakemler Josef acısını paylaştı
gectiğimiz günlerde Kayseri maçı dönüşü yaşanan kazada yaşama veda eden Alanyasğporlu Josef Sural için Futbol hakemleri bir pankraat yaptırarak Alanyasporun acısına ortak olmaya çalıştılar. Hakemler ellerinde Acınız açımızdır pankraatı ile spor kamuoyuna bu konuda mesaj verdiler. Pankraatta TFFHGD yönetim kurlu ile İHK nin ortak isimleri yazılıydı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!