Hakemler Eskişehir’de terleyecek

featured

Hakemler Eskişehir’de terleyecek

Sakarya Hakemleri içinde klasmanda yer alan isimler 22 Ağustosta Eskişehir’de liglerde görev almak adına kondisyon testinde ter dökecekler. Süper hakemimiz Atilla Karaoğlanın dışında kalan Ulusal Orta ,yardımcı ,Bölgesel hakemler Eskişehir’de kondisyon testinde MHK 2 bölge sorumlusu Yunus Yıldırım nezaretinde koşacaklar. Kondisyon testinde başarılı olanlar yeni sezonun ilk haftalarında görev alırken koşamayanlar ise bir dahaki testye kadar maç alamayacaklar. MHK Eskişehir’e hakemlerin yansıra, Bölgelerdeki Ulusal ve Bölgesel gözlemcileri de çağırdı.

İHK İÇİN SAKARYADA TOPLANTI VAR

Eskişehir’de yapılacak olan Kondiksiyon testinin ardından, MHK üyesi Yunus Yıldırım büyük infial yaratan Kayyum atam asının yarattığı olumsuz havayı dağıtmak yereni İHK belirlenmesi adına Sakaryaya gelecek. TFF Sakarya Bölge müdürlüğünde yapılacak olan toplantıda  yeni İHK nin belirlenmesi adına oynanan kayyum oyununa büyük tepki koyan ASKF Başkanı Yaşar Zımba bu toplantıya ev sahipliği yapacak. Toplantıda Dernek yönetiminden Başkan Özgür Aygün’ünde yer alması bekleniyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!