Hakeme yapılan fiili saldırıdan sonra maç tatil edildi.

featured

Hakeme yapılan fiili saldırıdan sonra maç tatil edildi.

1.Amatör B.Grubunda Play-Off kovalayan temsilcimiz Kızılcıkspor Pazar günü Karasu Atatürk Stadında Akyazı Çınarlık Gençliksporu ağırladı. Maçın 15. Dakikasında Hakeme yapılan fiili saldırıdan sonra maç tatil edildi.

Pazar günü Çınarlık Gençliksporu konuk eden Kızılcıkspor maça iyi başladı. Ç. Gençlikspor kalesinde gol ararken Dk.15 Veysel düşürülmesi ile temsilcimiz Kızılcıkspor Penaltı kazandı. Penaltı sonrasında rakip takım Çınarlık Gençlikspor oyuncuları maçın hakemi Murat Baş’a itirazlarda bulundular. Ancak hakem sonucu değiştirmeyerek beyaz noktayı gösterdi. İtiraz sonucu konuk ekipten İsmail Kalyoncu Sarı kart ile cezalandırıldı. İtirazlarına devam eden İsmail Kalyoncu Hakem Murat Baş’ın üzerine yürüyerek kafa attı. Daha sonra emniyet güçlerini sahaya davet eden Murat Baş oyuncudan şikâyetçi olduğunu belirterek oyuncuyu gözaltına almalarını istedi. Emniyet güçleri oyuncuyu gözaltına alırken arbedeler yaşandı. Maçın Hakemi Murat Baş maçı tatil ederek olay yerine gelen 112 Acil Ambulans ile Karasu Devlet hastanesine gitti. Oyuncu İsmail K. Emniyet güçleri tarafından ifadesi için Karasu Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!