Hakem evinde seçim var

featured

Hakem evinde seçim var

Sakarya Bölgesi hakemlerini yeni bir seçim heyecanı sardı. TFFHGD Sakarya şubesi eğer bir aksilik olmaz,Corono nedeniyle Valilik onayı takılmazsa11 Martta seçime gidecek. Şayet ilk belirlenen tarihte gerekli çoğunluk sağlanmazsa Dernek seçimi bir hafta sonra bu kez çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. NAZIM AKTÜRK

ÖZTÜRK BIRAKIYOR

Dernek Başkanlığı koltuğunda oturan Ahmet Öztürk Martta yapılacak seçimde ben yokum derdi. Özgür Aygün’ün  İHK Başkanlığına gelmesinin ardından  Aygün’ün yerine Başkanlığa getirilen Ahmet Öztürk 11 Martta yapılacak olan Dernek seçiminde aday olmayacağını açıkladı.

TEKNECİ BEN ADAYIM DEDİ

11 Martta yapılacak seçimde mevcut Başkan Ahmet Öztürk’ün aday olmayacağını açıklamasının ardından gözler yeni Başkan adaylarına çevrildi. İlk olarak Gürkan tekneci ismi gündeme düştü. Gürkan Tekneci bilindiği üzere daha önce İHK ve Dernek yönetimlerinde de görev yapmıştı.

ERKAN ENGİN NABIZYOKLUYOR

Gürkan Teknecinin adaylığını açıklamasının ardından gözler bir başka aday varmaya çevrildi. İlk gelen haberlere göre Atilla Karaoğlandan sonra Sakaryada ikinci önemli hakem konumunda olan Erkan Engininde Dernek seçiminde aday olacağı hakem kulislerinde yerini aldı. Erkan Enginin Dernek Başkanlığı için nabız yoklaması bekleniyor.

MHK VE İHK MUDAHİL OLMAYACAK

Hakem Derneği seçimlerinde mevcut seçim yapılacak illerde MHK İHk lere talimat göndererek müdahil olmamalarını istedi. MHK ninde seçimlerde tarafsız olacağı, hiçbir seçime katılmayacağı Dernek seçimlerinde Genel Merkez bazında Apturahman Arıcının tekrar başkanlık için aday olacağı konuşuluyor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!