Hakem evinde nöbet değişimi dostluk ve sevgi gösterileri eşliğinde Cuma akşamı yaşandı

featured

Hakem evinde nöbet değişimi dostluk ve sevgi gösterileri eşliğinde Cuma akşamı yaşandı

Tek liste tek aday

Sakarya Bölgesi Faal Futbol hakemleri Gözlemciler derneğinde genel kurul, çoğunluğa bakılmaksızın gecen hafta cuma günü Hakem evinde yoğun kalabalık eşliğinde yapıldı. 13 Genel kurul üyesinin yaklaşık 100 kişisinin attığı imzalarla tek adayla girilen secim sonrası Ahmet Öztürk gitti, Gürkan Tekneci ve ekibi Dernek sorumluk yükünü omuzlarına aldılar. Eski Dernek ve İHK Başkanlarından Ahmet Kemiksizoğlunun Divan Başkanlığını yaptığı kongrede, divan kurulunda Gani Erdoğan, Sinem Çetin ve Anıl Garan yer aldılar. Kongrede olumlu bir birliktelik resminin Hakem evine taşındığı gözlendi. 13 Olağan Genel kurula Genel merkezden Özgür Uçak, Amatör Futbolcular derneği Başkanı Ömer Bektaş katıldılar. Eski Dernek Başkanlarından Özgür Aygün ve Şükrü Özkan’ında kongreye konuşmalarıyla katkı verdi. Eski Hakemlerden, hakem hocalarından, geçmişin hakem derinliğinde yer edinen Nazım Aktürk’ünde konuşmacı olarak katıldığı kongre, Gürkan Teknecinin tek aday olarak Başkanlığı ile sonlandı. NAZIM AKTÜRK

KONGREDEN ÖNEMLİ BAŞLIKLAR ( ÖZTÜRK KONUŞTU)

Hakem Derneği seçiminde Başkanlığı Gürkan Tekneciye devreden Ahmet  Öztürk yaptığı açılış konuşmasında açık yüreklilikle bazı eksiklereb parmak bastı. Ahmet Öztürk Pantemi nedeniyle gerekli bazı etkinlikleri yapamadıklarının altını çizerken ,yerini güven duyabileceği bir isme Gürkan Tekneciye teslim ettiği için mutluluk duyduğunu dile getirdi. Ahmet Öztürk giderayak Sakarya hakemliğinde geçmişin kanayan yarası ayrışmayı ortadan kaldırmak adına, Hakem evinin büyükleri ile yapılan toplantıda atılan adımların, herkesin geçmişte yapılan hataların üstünü kucaklayarak kapatılmasının gelecek adına ortaya çıkan barışçıl hamlenin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Ahmet Öztürk görevde olduğu sürece Dernek adına toplanan paraları adil ölçüde harcadıklarını, gelirleri adil bir şekilde dernek ihtiyaçlarına aktarıldığına vurgu yaptığı konuşmasında sözlerinin sonuna Genel merkeze, İl Hakem kuruluna görevde oldukları süre içinde gösterdikleri yakın ilgiye teşekkür ederken Genel kurula ben hakkımı helal ettim, sizde bana hakkınızı helal ederimesin dedi ve helallik alıp kürsüden ayrıldı.

OY BİRLİĞİ İLE AKLANDILAR

Saygı duruşu ve İstiklal marşının hep bir ağızdan söylenmesinin ardından Ahmet Öztürk Başkanlığındaki yönetimin hesapları genel kurulda incelendi. Bütün hesaplar, icraatlar oy birliği ile aklanırken en ilgi çeken eski yönetimin yeni yönetime kasada para bırakması oldu. Ahmet Öztürk yönetimi, Gürkan tekneci yönetimine 37 bin tl para bıraktı.

GÜRKAN TEKNECİ YÖNETİMİNİN İLK İÇRAATI

Ahmet Öztürkten Başkanlık bayrağını alan Gürkan Tekneci, kendilerine oy birliği ile evet diyen Genel kurul üyelerine teşekkür ederken ilk icraatını Divana sundu. Gürkan Tekneci geçmişte Klasman ve Bölge hakemlerinden, Gözlemcilerinden alınan yüzde onluk Dernek payını yüzde 5 düşürdüklerini açıklayan bu karara  Genel kurulu topyekûn evet eşliğinde tepki verdi.

DOSTLUK VE SEVGİ MESAJLARI

Sakaryanın Süper ligteki en önemli silahı Atilla Karaoğlan maçı olduğu için kongreye katılamazken ,gönderdiği yazılı mesajla güne katkı sundu. Atilla Karaoğlanın mesajını Anıl Garan okudu. Yeni dernek yönetimine başarılar dileyen ,geçmişin hastalıklarından kurtulmak adına atılan adımların testeklenmesi adına, Genel kurula seslenen Atilla Karaoğlanın gelecek adına umut taşıyan yazılı açıklaması hakemlerden alkış aldı. Bu arada Kongreye gecikmeli katılan ilimizin Süper lig görmüş deneyimli hakemi Erkan Enginde ,birlikten beraberlikten,Atilla karaoğlanın etrafında kenetlenerek ,geçmişin yanlışlarından arınarak sakarya hakemliğini daha yukarılara taşımak adına yeni bir sayfayı hakem evine taşımak adına gayretli olacaklarını genel kurul üyeleriyle paylaştı.

GÜZEL RESİM

Genel kurula ilgi çok büyüktü. Eski ve yeni yönetime gösterilen ilgi, gecen dernek seçimlerinin aksine çok daha fazla olumluydu. 123 üyeden 100 yakının katıldığı Kongrede eski Başkan Ahmet Öztürk ile yeni Başkan Gürkan Tekneci birbirlerini kucaklayarak Dernekte devir teslim işlemini gerçekleştirdiler.

ESKİ BAŞKANLARI BİR ARAYA GETİRDİK

Kongreyi Bizim Sakarya adına baştan sona kadar izleyen arkadaşımız Nazım Aktürk kongrede eski ve yeni Başkanları bir araya getirerek Kongre akşamına tatlı bir geçmişin izlerini taşıdı.Zeki Konak ( Rahmetli )  İlhan Ertem, Hüseyin Abalı,  Oğuzhan Şenler, Ercan Yıldırım, ve Muzaffer sertinde başkan olarak geçmişte dernekte asılı olan resimde yer aldığını hatırlatarak bir araya getirildiğimi eski Başkanlar listesinde şu isimler yer aldı. Çiçeği Burnunda yeni Başkan Gürkan tekneci ve eski bazı Başkanlar Kongrenin içinde yer aldılar. Fuat Totrakan,Ahmet kemiksizoğlu,  Şükrü Özkan, Özgür Aygün  eski Başkanlar içini süsleyen kongrenin renkli yüzleriydiler.

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR ?

Ahmet Öztürk ekibinden görevi devralan Gürkan teknecinin listesi bu güne kadar dernekte görev yapmamış isimlerden oluştuğu dikkat çekti. Başkan Gürkan tekneci önderliğinde yeni yönetimde Ömer Akçal, Murat baş, Yunus Aytekin Atabek ve Muammer Battal yer aldılar.

DENETLEME ASİL

İbrahim kaya

Kürşat Erken

Semih Kahraman

DENETLEME YEDEK

Kadir Balaban

Mustafa Altuntaş

Mustafa Bal

GENEL MERKEZ DELEGELERİ (ASİL)

Ahmet kemiksizoğlu

Ahmet Öztürk

Burhan karbuz

Mustafa Aldemir

Mukremin Uzer

Şükrü Özkan

Yasin Subaşı

Yılmaz Kalk

GENEL MERKEZ  DELEGELERİ (YEDEK)

Mesut Katık

İlker Camcıoğlu

Yiğit İsmail

Furkan Şen

Şenol Öztürk

Kadir Kardan

Sude Emir

Mete Toraman

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!