Hakem evinde Malzeme tağıtım ve mangal akşamı

featured

Hakem evinde Malzeme tağıtım ve mangal akşamı

Sakarya Hakemleri ,TFFHGD Sakarya şubesinin organize ettiği Malzeme  dağıtım akşamında bir araya geldiler. Hakem evi salonunda yapılan akşamın öncesinde ,Sakarya Hakemliğinin sorunlarının kürsüden konuşmacılar tarafından hakem ve gözlemcilere yansıtıldığı akşamda ,duayen hakemlerde akşamın konukları arasındaydı. A.Kadir Aypekten sonra  Sakarya hakemliğinin yaşayan önemli isimlerinden olan Reşit Çeker ,Nazım Aktürk ,Rıfkı Gökbulut  gibi isimlerin yansıra ,Akşamın konukları arasında ASKF Başkanı Yaşar Zımba ,Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut güzelde yer aldı.

YILMAZ KALK NE DEMEK İSTEDİ ?

Malzeme dağıtım öncesi konuklara ve Hakemlere ikramda bulunan akşamın izleri içinde konuşmacılar yer aldı. İHK Başkanı Özgür Aygün, Dernek başkanı Gürkan tekneci, Askf Başkanı Yaşar Zınba ( uzunca bir konuşma yaptı) Süper Lig Hakemi Atilla Karaoğlan ve gecenin davetlisi A.Kadir Aypekten sonra bu şehirde yaşayan en eski Duayen hakem Reşit Çeker ,hakemlere ve gözlemcilere hitaben birer konuşmayla akşamın içinde yer aldılar.  Akşamın konuşma trafiğinde Sakarya’nın Bölgesel Hakem kurulunda yer alan ismi Yılmaz Kalkın konuşması bir yerlere verilen mesaj içeriği  taşıyordu. Yılmaz Kalk karşısında duran hakem ve gözlemci kalabalığını işaret ederek , Bu manzara Sakarya’da hakemler ve yöneticiler arasında sorun var diyenlere selam olsun diyerek akşamın içersine kafa karıştıran konuşmayı kürsü üstüne koydu.

ÇEKERE YAĞMURLUK VERİLDİ

Hakem evinin en yaşlı Duayen hakem konuğu Reşit Çekere malzeme dağıtım akşamında Dernek yönetimi tarafından sürpriz yapıldı. Hakem derneğinin TFF nin gönderdiği malzemelere ilaveten hakemlere verien Yağmurluklardan bir tanesi de, yaptığı konuşmadan sonra kürsüden inen Reşit Çekere  Dernek Başkanı Gürkan tekneci eliyle verildi.

Foto 1 Hakem evindeki malzeme tağıtım akşamında dernek başkanı Gürkan tekneci Duayen hakem Reşit Çekere yağmurluk armağan etti

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!