Hakem açılışının bıraktığı izler.

Hakem açılışının bıraktığı izler.

Sakarya Bölgesi Faal Futbol hakemleri ve Gözlemcileri derneğinin önderliğinde gerçekleşen 2018-2019 futbol sezonu açılış günü Çarşamba akşamı Yeni Atatürk stadında yapıldı. Yağmurlu günde tribünlere sıkışıp kalan açılış gününde konuklar arasında kimler vardı? Günün siyaset ağırlıklı iktidar kadrosunun ağırlıklı olduğu açılış akşamında konuşmacı olarak önce Dernek başkanı Özgür Aygün, sonra İHK Başkanı Ahmet kemiksiz oğlu, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, BŞBB Zeki Tocoğlu  ve son olarak Vali Yardımcısı Bekir Dınguru kürsüye geldi. HABER NAZIM AKTÜRK

AÇILIŞIN YILDIZI ZEKİ TOÇOĞLUYDU

Hakemlerin yeni sezon açılışında herkese Sakarya hakemliğinin hizmet yükünü yukarılara taşımaktan ,herkes Sakarya hakemliğinin Türkiye genelindeki yerinden ,herkes Hakemlerin futbolun içinde olmazsa olmaz yeri ile ilgili, farklı ,ama sonuçta aynı yolda birleşen temennilerde bulundular. Her konuşmacı açılış akşamında yaptıkları konuşmaların içinde Büyükşehir belediye Başkanına özel birer teşekkür parakraf açtılar. Her konuşmacı Zeki Tokoğlu’nun Hakemlere yönelik hizmet paketini Türkiye genelinde örnek gösterilen Hakem Evine verdiği katkıdan dolayı ,Amatör spora verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Kısacası Hakemlerin açılış gününde alkış yükünün çoğu Zeki Toçoğluna uzatıldı.

A.KADİR AYPEKE ONUR PLAKETİ

Hakemlerin Açılış gününde BŞBB Zeki Toçoğluna ,TFFHGD Genel başkanı Abdurrahman Arıcıya, ASKF Başkanı yaşar Zınbaya ,eski MHK Üyesi Mustafa Çulcuya , Eski MHK Üyelerinden salih Türktunca ,Bursa Dernek başkanı Özgür Berke , Vali yardımcısı Bekir Dıngıra çeşitli hediyeler verildi. Günün en anlamlı plaketi Sakarya’nın yaşayan duayen hakemi, eski MHK üyesi A.Kadir Ay peke uzatıldı. Dernek yönetiminin bu yaklaşımından duygulanan  A.Kadir Aypekin kısa konuşması açılışa damga vurdu. İşte o sözler, HATIRLANMAK ÇOK GÜZEL. BANA bu jesti yapanlara, beni düşünenlere huzurlarınızda teşekkür ederim diyerek açılış akşamına ders alınması gereken, kısa ama anlamlı sözleri yükledi. Açılışın içinde hakemlere ve gözlemcilere dağıtılan, BŞB badiyesinin ve de Dernek yönetiminin katkıları ile sağlanan   idman malzemeleri ,Atilla Karaoğlan önderliğinde sembolik olarak üç hakeme Başkan Zeki Toçoğlu tarafından verildi.

HAKEM EŞLERİ UNUTULMADI

Açılış akşamında Hakem ve gözlemci eşlerimde unutulmadı . Bu önemli günde unutulmayan hakem eşleri adına çiçek Dernek yönetim kurulu üyesi Engin Bıçaklın eşi Özlem Bıçaka verildi. Hakem eşleri adına TFFHGD  Genel başkanı Apturahman Arıcı Özlem Bıçaka ve güzel kızına Çiçek verdi ve beraber çekilen resme ortak oldu. Bu anlamlı davranış tribündeki protokolden ve de hakemlerden alkış aldı.

ILGAZ VE TÜFAD YÖNETİMİ YOKTU

Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri derneği açılışa ortak ettiği İHK yönetimi ile birlikte organize ettiği yeni sezon açışı için dav et giden iki isim ,davete icabet etmedi. MHK ikinci bölge sorumlusu Murat Ilgaz ile Tüfad Sakarya şubesi Başkanı Tamer İlaçan davete icabet etmeyenler listesinde yer aldı. Renkli açılış akşamında yeni Atatürk stadında kimler vardı? BŞB Başkanı Zeki Tocoğlu, Sakarya Vali yardımcısı, Söğütlü Belediye Başkanı, TFF Sakarya Bölge müdürü, ASKF Başkanı ,eski MHK üyeleri Salih Türktunc, Mustafa Çulcu, TFFHGD Genel başkanı Abdurrahman Arıcı, eski hakem duayenlerinden A.Kadir Aypek, Nazım Aktürk  ve iktidarın temsilcilerinden bazıları konuklar arasında yer aldılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!