Haftanın En Golcü Futbolcusu

Haftanın En Golcü Futbolcusu

Fırtına gençler birliği spor takım golcüsü Alpaslan Gidik attığı goller ile takımını sırtlamaya devam ediyor.

Birinci  Amatör Liginde  .A.Grubunda  mücadele eden Fırtına geçler birliği ,  Erenler sentetik sahasında Hendek Yeşiller sporu    yenerek  mutluluğunu yaşıyor. Ligde geride kalan 9.hafta sonunda bütün maçlarda forma giyen tecrübeli ve başarılı futbolcu Alpaslan Gedik  oynadığı futbolu attığı goller ile süslemeye devam ediyor. Ligin 9.haftasında oynanan karşılaşmada Hendek Yeşiller spor maçında alınan 6-2’lik galibiyetle başrol oynayan Alpaslan Gedik  6 gol birden attı.  Hendek Yeşiller spor maçında frikikten attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan   tecrübeli futbolcu gençlere ise adeta taş çıkartıyor.

AYNI İLÇEDE OLMAMIZ BAŞARIYI ĞETİRİYOR
Fırtına Gençler Birliği sporu bundan sonra daha güzel günlerin beklediğini ifade eden tecrübeli futbolcu Alpaslan Gedik  “Fırtına Gençler birliği  güzel günler bekliyor iyi bir ekibiz tüm arkadaşlar birlik içinde en önemlisi aynı ilçedeniz bir birimizi tanıyoruz en etken bu olması  İlk sezonumuz olmasına rağmen geride kalan 9..hafta sonunda çok iyi bir şekilde yolumuzda ilerliyoruz. İlk haftalarda şansız sonuçlar aldık. Belki kaybettiğimiz puanları almış olsaydık şuan ligin zirvedesin de olacaktık, ama maalesef olmadı. Bundan sonraki haftalarda az hata yaparak Fırtına Gençler birliği  daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!