Haftalar Sonra

featured

Haftalar Sonra

Karasuspor dört hafta sonra galip gelirken hem taraftarını sevindirdi, hem de puan olarak rakipleri Sapanca Gençlikspor ile Adapazarıspor’un önünde yer aldı. Evet bu hafta Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 11nci gurubunda bulunan takımlarımız, ne tesadüftür ki Bursa takımlarına galip geldi.

Elbette ilimiz adına sevindirici bir sonuç amma ne var ki daha geçtiğimiz hafta Karasuspor’un teknik sorumlusu Cumhur Özkurt’un şok istifası sonrası alınan galibiyet, bana biraz düşündürücü geldi. Bu galibiyet bir o kadar sevindirici olsa da, ‘ne değişti de, dört haftadır kazanamayan takım, mükemmel bir futbol ile galibiyete ulaştı?’ sorusu aklıma gelmedi değil.

Hiçbir futbolcu kardeşimin iyi niyetinden asla şüphem yok. Kaybettiğimiz yada berabere kaldığımız maçlarda bana göre tek suçlu gol atamamaktı. Bu maç ise tam aksine golleri bulunca, sahadan üç puan rahatlıkla alındı. Bu gözle görülür şekilde fark ediliyor.

Unutmadan söylemem gerekirse, maçın Tekirdağ bölgesi hakemleri olan FİFA Kokartlı orta hakem Neslihan Muratdağı ve kıdemli yardımcısı Betül Nur Yılmaz’ın mükemmel yönetimleri de, tribünleri tamamen dolduran futbol sevdalılarının takdirini aldı. Bana göre penaltı pozisyonu dışında mükemmel bir maç yönettiler. Allah yollarını açık etsin.

Lig’de ilk devrenin bitimine 5 hafta kaldı. Her maçı galip geldiğimizi var sayarsak, 15 puan yapar. İkinci yarıya 27 puanla girersek, Karasuspor için çok ekstra olur. Asla ve asla küme düşme korkusu yaşamaz. Zaten lig başından beri söylediğim gibi, bu takım asla küme düşmez. Futbolcu kardeşlerimin kalitesi ortada. Yeter ki kardeşlik havası bozulmasın. Yada kale içerden yıkılmasın. Her ne kadar aramızda serinlik olsa da, Kulüp Başkanı Hasan Özkan, hiçbir futbolcuyu ekonomik olarak asla mağdur etmez. İyi tanırım ve bilirim ki, kendisinin sözü, senetten de ötedir. Allah yardımcısı olsun.

Kolay değil bu işler. Hem zamanından olacaksın, hem de ekonomik zorlukların üstesinden geleceksin. Her babayiğittin harcı değil bu zorlukları aşmak. Bu hafta sonu il derbisi oynayacak. Karasuspor ve Sapanca Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Ben şimdiden her iki takımımıza da başarılar diliyorum. İyi olan kazansın ve dostça bir maç olsun. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!