Hadi hocam yolumuza devam edelim

Hadi hocam yolumuza devam edelim

Uşak maçı iyi veya kötü oyununla 1 puanı alan Sakaryasporumuz yine lider olarak yoluna devam ediyor .Allah nasip ederse bu takım  bu yıl şampiyon olarak bitirme mücadelesi vererek finişi lider ve bu ligde şampiyon olarak bitirecektir.

Ne var ki uşak maçında 90 dakika nefes almazcasına seyrettim . Orada istenilen oyunu sahaya yanşatamadığımız halde  bir puanla haftayı kapatmamız yine de sevindiricidir.

Sakaryaspor’umuz yanında olmayan Sakaryalı iş adamları ve millet vekilleri transfer konusunda vermiş oldukları sözü zamanında  yetiştiremediklerinden transferi yapamadık. Mecburen elde bulunan mevcut kadro ile sahaya çıkıyoruz .  Bu ara da da maçlarımızda hoca  bazı rizikoları alıp sahaya yansıtamayışı gözdende kaçmadı.

Yönetim ne yapsın. Teknik heyet sensin hoca .Oyun içerisinde alınması gereken son vuruşu yapacaksın ki  bazen  riziko almak maçın kaderini değiştirebilir  .

Mesela : Alt yapıdan aldığın zıpkın gibi 2 çocuğu oynatarak rizikoya girebilirdin. Aynen Sarıyer’de olduğu gibi

Ben diğer arkadaşlar gibi şöyle yap böyle yap diyemem haddime değil ama biz sizden beklentilerimizi yerine getirmek için bazen riziko alarak sahaya genç futbolcu kardeşlerimizi sürebilmeni istememiz dir. .

Yönetime bir şey diyemezsin ellerindeki tüm imkanları seferber ederek sizlere sunduklarını biliyorum.

Öte yandan hem  kulübümüzün başkanı Cevat Ekşi bey teknik heyeti ve futbolcuları mağdur etmemek açısından maddi yönden tüm imkanlarını ortaya koyarak canla başla elinden geleni en iyi şekilde yapmaya çalışırken Öte yandan Genç Başkan vekili ve her şeyden sorumlu kendini arz eden Cumhur Genç beyde sponsor olacak BMC firmasıyla anlaşmak  için mücadele veriyor. Ama siz teknik heyet olarak sizde bu mücadelelere gayret gösterinde takımda bazen rizikolu futbolcuları sahaya sürün ki bu çocuklar bizim geleceğimiz olarak  bakınız derim. Onlarda böylece sahaya çıktıklarında maç heyecanlarını atsınlar.

Üzülüyorum  güzel giden bir takımızda  tökezlenme var. Allahtan çabuk toparlanarak  maçı kafa kafaya bitirmeye çalışıyorlar ve başarıyorlar da

Sizin bazen o stresli maçlardan sonra konuşmalarda yapılan hatalar ve ağızdan çıkan kelimeler sizi zor duruma düşürebiliriyor. Sonra bu basında  sizi iyi veya kötü eleştirmelere mağdur bırakıyor

Neyse o sizin sorununuz

Bakıyorum

Bu takımı buralara kadar  getiren siz değilmiydiniz.

Ne oldu da  şimdi takıma yada size bir duraklama devrine girdiniz

Neden eskisi gibi çalışmalarınızı şimdi sahaya yansıtamıyorsunuz

Size sorarlar. Belki de sormuşlardır

Ne oldu da üçer puan alan takıma, şimdi birer puan alınmasına yetinerek haftayı kapatıyorlar.

Açık bir şey söyleyeyim Hocam size gerçekten güvendik ve güveniyoruz da.

Düne kadar takımın ardar da alınan puanlar sonunda İnşallah şampiyon olarak bir üst tura çıkacağımıza inanarak size yardımcı olmaya çalıştık.

Ne oldu elinizdeki sihirli değneğin siirimi bitiyor. Yapmayın hocam bahane arama yollarına girmeyin . Biraz rizikoya girerek takımı yönlendir derim.

Bana sorarsan sen kim futbol kim.

Cevabım ben iyi bir antrenörüm

Hatta Türk milli takımlarında antrenör görevini sürdüren eski bir Sakaryaspor lisanslı milli sporcuyum

Kulübümü seviyorum şimdiki yönetimden de çalışmalarından dolayı gurur duyuyorum.

Sizde bir silkelenin neler oluyor neler yapılması gerekeni çok iyi bildiğinizden sahaya eskisi gibi o bilginizi yansıtın .

Bu taraftar mevcut yönetime  takıma ve size güveniyor. Onları mahcup etmeyelim

Yolumuza devam edelim. Finişi Şampiyon olarak göğüsleyelim

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!