Hacımercanspor-Akyazıspor: 3-0

Sakarya 1. Amatör Küme D Grubu ekiplerinden Hacımercanspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında Akyazıspor’u 3-0 mağlup etti.

 

Hacımercanspor : Hilmi, Kadri, Tolgahan, Levent, Ali Said, İbrahim, Çetin Tarık, Erhan, Berkan, Tanju ve Tolga 11’i ile çıktı. Akyazıspor ise Doğan, Kadir, Ahmet Turgay, Gökhan, Yusuf, Hasan, Bünyamin, M. Furkan Öztürk, Furkan Özdemir, Numan . Ethem

AKYAZISPOR: Dogan, Kadir ,Ahmet, Gökhan, Yusuf, Hasan, Bünyamin, Furkan öztürk, Furkan özdemirNuman, Ethem

Hacımercanspor-Akyazıspor: 3-0

Karşılaşmanın 25’inci dakikasında Tanju’nun frikikten attığı golle 1-0 öne geçen Hacımercanspor maç boyunca üstün oyununu sürdürdü. 34’inci dakikada Erhan’nın 35 metreden attığı golle devre 2-0 ev sahibi ekip üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da atak başlayan Hacımercanspor’da 60’ıncı dakikada İbrahim’in uzak mesafeden çektiği şut ağlarla buluşunca skor 3-0 oldu. Bordo Mavililer yakaladığı bir çok fırsatı değerlendiremeyince mücadele 3-0 sona erdi.

Hacımercanspor antrenörü Bayram Ay maç sonu yaptığı değerlendirmede ‘’ Karşılaşmanın başından sonuna kadar kazanma savaşı veren oyuncularımı kutluyorum. Tanju kardeşimizde bugün hasta olmasına rağmen büyük özveri ile oynadı ve golünü de kaydetti. İnşallah sezonun sonunu da mutlu ve gülerek bitiririz ’’dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!