Güven lideri durdurdu

Güven lideri durdurdu

Süper Amatör B Grubunda geçtiğimiz haftaya içerde Arifiye mağlubiyetiyle başlayan Güvenspor bu hafta grup lideri Adapazarıspor’a Karaman Stadında konuk oldu. Rakibi karşısında etten bir duvar ören temsilcimiz bu deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Süper Amatör ligi B gurubunda ikinci yarıya mağlubiyetle başlayan temsilcimiz ikinci maçında deplasmanda Adapazarıspor ile karşı karşıya geldi. Birçok olumsuzluklara rağmen maça çıkan Güvenspor maçı kendi sahasında kabullendi. Adapazarıspor sağlı sollu ataklarla Güvenspor kalesine yüklensede kaleci Ömer ve defans oyuncularının üstün performanslarıyla ilk yarı sonunda soyunma 0-0’lık sonuçla girdi. İkinci yarıya ev sahibi ekip baskılı başlarken Güvenspor savunması hataya meyil vermedi. Zaman zaman ise Semih ile kontra ataklar bularak Adapazarı kalesinde tehlikeler yaşattı. Maçın sonlarına doğru ise orta hakem Erkan Engin Semih’in yaptığı harekete direkt kırmızı kart çıkartarak herkesi şaşırttı. Bu karta itiraz eden futbolcularımız kabul görmezken kalan dakikalara gol sığdıramayan iki takım 1 puanla yetindi.

 

Stad: Karaman spor Kompleksi

Hakemler: Erkan Engin ** Erdi Öz ** Mesut Katık **

Adapazarıspor: Harun *** Serkan ** Hakan ** Ali Yaşar ** Caner ** Burak ** Muhammet ** Sinan **(Cevat*)Doğan Can **(Sezai**)Sinan Çalık **(Seçim*)Bülent **

Antrenör: Yasin Çelik

Karasu Güvenspor: Ömer *** Keita *** Yıldıray *** Tunahan *** Emirhan *** Oğuzhan *** Hasan *** Hakan**(Can***)Onur *** Enes **(Oruçay**)Semih(K.K)

Antrenör: Burak Dilber

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!