Güven kendine geldi:5-1

featured

Güven kendine geldi

Süper Amatör takımlarından  Karasu Güvenspor, bu hafta kendi evinde Söğütlüspor’u ağıladı.  rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-1 mağlup etti.

Şok golle başladık

Sezona seri galibiyetlerle başlayan Karasu Güvenspor, son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle  taraftarını üzmüştü. Bu hafta kendi seyircisi  önünde Söğütlüspor’u ağırlayan güven, ilk dakikada Kubilay’ın attığı golle 1-0 mağlup başladı. Bu golün ardından beraberlik golü için yüklenen Güvenspor, 20’inci dakikalarda Gazanfer’in attığı gol geçerli sayılırken, yan hakemin uyarılarıyla gol iptal edildi. Buna aldırış etmeyen Güvenspor oyuncuları, 41’de Serkan’la beraberlik golünü buldu. İlk yarıda başka gol olmazken,

ikinci yarıya  daha hızlı başladı.

Serkan farkı

Dakikalar 56’yı gösterirken güven   oyuncularından Yalçın, takımının ikinci golünü kaydetti. Golden 10 dakika sonra ceza sahasında yere düşürülen Gazanfer, takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanan Sezai, skoru 3-1’e getirirken, oyun kontrolünü elinde tutan temsilcimiz, sahanın yıldızlarından Serkan’ın 83 ve 89’te attığı gollerle rakibini 5-1 yenerek, 2 hafta aradan sonra aldığı bu galibiyetle ligde üst sıralarda tutunmayı başardı.

karasu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!