GÜVEN İSYANLARDA

featured

GÜVEN İSYANLARDA

Takımımızın Arifiyespor’la1-1 biten karşılaşmanın ardından konuşan Başkan HASAN SAYILI maçın hakemi Atilla Karaoğlan’ı sert bir dille eleştirdi. Başkan Arifiyeye 3 puan almak için geldiklerini ve hakem Atilla Karaoğlanın kasıtlı bir şekilde engel olduğunu söyledi.

İlk yarıda nizami bir şekilde bulduğumuz golü iptal etti. İlk yarının sonunda kazanılan penaltıda sarı kartı olmasına rağmen Arifiyesporun kaptanını ikinci sarı yada kırmızı kartla oyundan atmadı.

Maç sonunda hakeme pozisyonu sorduğumda ıse yeni kurallar gereği penaltı verdiğinde kartıı göstermesine gerek olmadığını belirtti. Bu nasıl bi anlayıştır daha dun ıcımızı yakan bjk maçında bile hakem hem penaltı hem kırmızı kartını gösterdi. yedek kulübesinde oturan oyuncumuza maçı mahvettin dedıgı içıkın rahatça kırmızı kartını kullandın. Sen bu kuralı kımden ogrendın. yazık bızım emeklerımıze. bız gece mızı gündüzümüze katıp emek verıyoruz ama kasıtlı olarak emeğimiz calınıyor. maçı ızleyen taraflı tarafsız herkesın  dediği gıbı bugün Atilla Karaoglan bızım Karasu Güvenspor un emegımızı çalmıştır. Bu hakemi bır daha hıc bır maçımızda görmek istemiyoruz.

 

Yeni Kural Ne Diyor

Bariz gol şansını engelleyen bütün elle oynamalar ceza alanı içi veya dışı fark etmeksizin kırmızı kartla cezalandırılacak.

– Ceza alanı dışında yapılan bariz gol şansını önlemeye yönelik faulün disiplin cezası kırmızı kart olacak.

– Ceza alanı içinde yapılan bariz gol şansını engelleyen faullerde (oyuncu topa müdahale etme niyetindeyse) penaltı ve sarı kart uygulanacak. Önceden bu ihlalin cezası penaltı ve kırmızı karttı. Bu kuralın istisnası da var. Ceza alanı içinde futbolcu topa müdahale etmek istemeyip rakibini çeker ya da iterse eski kural devreye girerek penaltı kararının yanı sıra oyuncuya kırmızı kart gösterilecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!