Güreş Şampiyonları’ndan İl Müdürüne Ziyaret

Güreş Şampiyonları’ndan İl Müdürüne Ziyaret

25-28 Şubat tarihlerinde Bartın ilinde düzenlenen Okul Sporları Güreş 15-16 Yaş Grekoromen ve Serbest Stil Türkiye Birinciliği müsabakalarında Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına 54 kg Grekoromen stilde güreşen Serhat Kırık ve 58 kg Grekoromen stilde güreşen Abdul Samet Başar kendi kilolarında Türkiye birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldular.

49 ilden 249 sporcunun katıldığı müsabakalar sonucunda Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takım halinde Türkiye 3.sü oldu. Türkiye birincisi olan iki sporcu da 11-18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan Gymnasiade (Okul Sporları Olimpiyatları)’na katılmaya hak kazanarak ilimiz adına önemli bir başarı elde etti.

Türkiye birincisi olan sporcular, Bed. Eğt. Öğrt. Zafer Başar, Okul Müdürü Umur Eşme, Gençlik Hizmetleri ve Spor Hendek İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Okul Sporları Sakarya İl Temsilcisi Mehmet Akova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.İlimiz adına bu önemli başarıyı elde eden sporcuları kutlayan Çelikel, Temmuz ayında  Trabzon’da yapılacak Okul Sporları Olimpiyatları’nda başarı dileklerinde bulundu.

1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!