GÜN SAKARYASPOR GÜNÜ

featured

Antalya’daki maç canlı yayınlanacak!

Ankara Demirspor-Sakaryaspor maçının  saatinin  22.00’A Spor’dan canlı yayınlanak.
TFF 2. Lig’de play-off heyecanı bu akşam saat 20.00’de beyaz grup maçlarıyla başlıyor, Sakaryaspor saat 22.00’de, ligde iki maçta da golsüz berabere kaldığı Ankara Demirspor’la oynayacak. Maçı tecrübeli hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya kariyerinde daha önce biri Beşiktaş, diğeri Kartalspor olmak üzere 2 kez Sakaryaspor müsabakasını yönetmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) TFF 2. Lig Playf-Off maçlarının saatlerinde değişikliğe gitti.

Yapılan açıklamada maçların A Spor’dan canlı yayınlanacağı, tüm maçların yayınlanabilmesi için saatlerde değişiklik yapıldığı belirtildi.

Buna göre Antalya’da oynanacak Ankara Demirspor-Sakaryaspor maçı ile diğer 3 maçın saati 21.00’dan 22.00’a alındı.  Yeşil-siyahlı ekibin çeyrek final mücadelesi A Spor kanalından canlı yayınlanacak.  TFF’den yapılan açıklama şöyle: “20-28 Temmuz 2020 tarihleri arasında Antalya’da oynanacak 2019-2020 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Play-Off maçları A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.   Tüm müsabakaların canlı yayınlanması ve daha fazla sayıda futbolsevere ulaşması amacıyla maç saatlerinde değişiklikler yapıldı. Aynı saatte başlayan müsabakalar ise dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.”

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!