Greisy Martinez ve Elif Kavrar’a imzayı attı

featured

Greisy Martinez ve Elif Kavrar’a imzayı attı

Kadınlar Voleybol Ligindeki tek temsilcimiz Generali Sigorta Sakarya Voleybolspor, ilk 4 için yaptığı 2 yeni bombası Greisy Martinez ve Elif Kavrar’a dün törenle imza attırdı.

İLK MAÇ 3-2 BİZİMDİ

2.yarısı bu hafta sonu başlayacak olan ligde turuncu siyahlı sultanlarımız, 24 Ocak Pazar günü rakip sahada Nevşehir Belediyespor’un konuğu olacak. İlk maçı Adapazarı’nda 25-20, 20-25, 25-23, 22-25-15-12’lik setlerle Ty-Break’ta kazanan Sakarya Voleybolspor, Pazar günkü maçı da kazanarak hem rövanşı almak istiyor hem de 3.sıradaki rakibiyle olan puan farkını 8’e, 4.sıradaki Adam Voleybol ile puan farkını da 3’e indirmek istiyor.

MUTLAK KAZANMAMIZ LAZIM

Bu maça kadrosuna pasör çaprazı Kübalı Greisy Martinez ile libero Elif Kavrar’ı transfer eden turuncu siyahlılar, dün yapılan imza töreninin ardından bu 2 oyuncuyu resmen renklerine bağladılar. İmza töreninde kulüp başkanı Ömer Bektaş, Başantrenör İdris Demir, takım sporcuları de hazır bulundu. İmza töreninin ardından salonda Nevşehir Belediyespor maçının son hazırlığı yapıldı. Temsilcimizde hedef mutlak galibiyet.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!