Gözünaydın Hacıkışlaspor

featured

Gözünaydın Hacıkışlaspor

Süper Amatör Liginin köklü kulüplerinden olan Hacıkışlaspor’da sevinçli günler yaşanıyor. Son dönemde sıkıntılı günler geçiren Bordo-Mavililere İstanbul’dan yeni sponsor geliyor. Hacıkışlaspor’un sponsorluğuna Hacıkışlalı iş insanı olan ve İstanbul’da hayatını sürdüren Emin Aydın talip oldu.

 

AYDINOĞULLARI SPONSOR

Bu yıl ligde kalma hedefinde olan Hacıkışlaspor’a yine Hacıkışla doğumlu olan ve iş hayatını İstanbul’da sürdüren Aydınoğulları Mekanik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi yönetim kurulu başkanı Emin Aydın sponsor olarak Başkanlığa tek liste ile girmeye hazırlandığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan Olağanüstü Genel kurula geniş bir yönetim kadrosuyla girme hazırlığı yapan Emin Aydın halen görevini sürdüren Hayri Çolakoğlu ve ekibiyle bir araya gelerek gelecek planlarını da Hacıkışla camiası ile paylaştı. Çolakoğlu ve Aydın basın mensuplarıyla da bir araya geldi ve yeni dönemin planlamasını yaparak müjdelerini verdi.

HEDEFLERİNİ ORTAYA KOYDU

Altyapıdan tesisleşmeye kadar tüm hedeflerini ortaya koyan Aydın “ Amacımız Hacıkışlaspor’u üst liglere doğru taşımak. Bal ve 3.Lig önceliğimiz olacak ancak önce altyapımızı güçlendireceğiz ve tesisleşmemizi tamamlayarak yöremize  gençlerimize en iyisini vermeye çalışacağız. Başkanımız Hayri Çolakoğlu ve ekibiyle de görüşerek güzel günlere doğru yol alma düşüncemizi uygulamaya koyduk. İnşallah kazanan Hacıkışla ve Sakarya futbolu olacaktır” diye konuştu.  Başkan Hayri Çolakoğlu ise “Zor günler geçiriyoruz. Ancak yapacağımız dış transferlerle ligde kalarak seneye daha güçlü bir kadro oluşturmanın  peşindeyiz. İnşallah başaracağız” dedi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!