Göztepe Teknik Direktörü Turgay Altay’ın maç sonu açıklamaları

featured
Teknik Direktörümüz Turgay Altay, Sakaryaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.
“Öncelikle geçen hafta trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşimiz Fırat Albayrak’ın ailesine baş sağlığı diliyorum. Taraftarlarıyla bütünleşmiş bir camiadayız. O yüzden bu galibiyeti Fırat kardeşimize armağan ediyoruz. Mekanı cennet olsun.
Oyuna gelecek olursak. Aslında maçın başından sonuna kadar istediklerimizi yaptık. Maça çok iyi başladık. Kendi oyun planımızı rakibin üstünde uygulamayı başardık. Daha önceden bitirmemiz gereken maçı bitiremedik. Hem rakibimiz 10 kişiyken hem de 11’e 11 oyunda… Ancak bununla birlikte şunu da söylemekte fayda var. Hayatın kendisi gibi birazcık ciddiyetten uzaklaştığınız zaman hayat hemen cezayı size kesiyor. Bugün de tam böyle bir maç oluyordu. Son dakika ayağımızdaki topu rakibimize verdik. Faul olmasa inanılmaz üzülürdüm.
Ben de yarı buralı sayılırım. Anne tarafım Sakaryalı ve Sakarya’da taraftarların içinde maç izlemiş biri olarak, bugünkü gerçekten muhteşem bir kardeşlik gösterisiydi. Her iki takımın, camianın ve yöneticilerinin bu dostluğunun Türk futboluna örnek olmasını temenni ediyorum. Kazanmak kaybetmek bir yana, bu olgunun Türk futbolunda her sahada da olmasını temenni ediyorum. Sakaryaspor’a da canı gönülden başarılar diliyorum. Her iki takım da bulunması gereken yerde değil. Umarım her iki takım da bulunması gereken yere çıkar.”
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!