GÖZLER KARAGÜMRÜK MAÇINA ÇEVRİLDİ

featured

GÖZLER KARAGÜMRÜK MAÇINA ÇEVRİLDİ

Sakaryaspor’da, Karagümrük mesaisi başladı. Teknik Direktör Osman Özdemir, oyuncularından Altay maçının geride kaldığını ve Karagümrük maçına odaklanmalarını istedi.

ÖZDEMİR’DEN UYARILAR

Haftayı Altay mağlubiyeti ile kapatan Sakaryaspor’da rota Karagümrükspor maçına çevrildi. 1 gün izin yapan Sakaryaspor’da, Karagümrük mesaisi başladı. Rüstemler Tesisleri’nde yapılan antrenmana  sakat olan Canberk dışında tüm oyuncular katıldı. Murat Akın düz koşunun ardından idmanı yarıda bıraktı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanıp Altay mağlubiyetini telafi etmek istiyor. Teknik Direktör Osman Özdemir, oyuncularından Altay mağlubiyetini unutmalarını istedi. Karagümrük maçına motive olmaları gerektiğini öğrencilerine aktaran Özdemir, Altay maçındaki hataların da tekrarlanmamasının emrini verdi. Özdemir oyuncularını forma rekabeti konusunda da uyardı. Yeşil-Siyahlılar bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!