Gözlem Tuncay Şanlı’ya ulaşamadık

featured

Sakaryaspor şampiyon oldu. Takımın son altı maçlık periyotunda yer alan Teknik adam Tuncay Şanlı  olduğunu biliyoruz. İşimiz icabı , şampiyonluğun hikayesini ve bundan sonrası için bilgi almak adına onunla roprortaj yapalım dedik. Bu doğrultuda  son nefeste takımın başında olan Tuncay şanlı kardeşimize  ulaşmak ,röportaj yapıp seyredenlerimizle buluşturmak adına  kulüpten aldığımız telefon numarasından , bayramdan başlayarak ta bu güne kadar aradık. Bu bey kardeşimizde belkide telefonumuz  kayıtlı olmadığı için bize dönüş yapmamıştır.

Ona şunu hatırlatmak isterim ,

Ben nazım Aktürk,Bizim Sakarya Spor yazarı ve Oksijen Tv Spor Exestra yapımcısı .Ha birazda teknik adamlık yönüm var.

Bu satırların yazarı bu kardeşi taaaa  Teksporda oynadığı yıllardan beri takip eden  izleyen biri. Ben Tuncay şanlının Yılmaz Vural yerine  onun tercih edilmesine  sevinenlerden biriyim. Bunu hatırlatarak duygu sömürüsü yapmak gibi bir niyetim yok ,olmaz,sonuçta ben işimi yapıyorum. İşimi yaparkende yaşananları bu yoldan yorumlama ,kendi düşüncemi ifşa etme özgürlüğüm var. Neyse  ben röportajdan falan vazgeçtim. Zaten Sakaryaspora gelen teknik adamların peşine takılan biri değilim.

Ben Sakaryasporun taaaa 1965 den beri havasını  koklayan ,attığı adımları bilen biri olarak haber alacaksam ,Teknik adam kapısını çalmam. Sana kolaylıklar dilerim Bay Tuncay. Umarım Sakaryasporda ve de teknik adamlıkta  kalıcı olursun.

Sana tavsiyem  Teknik adam olarak nezaketende olsa sana edilen telefonlara ,bırakılan mesajlara bir kulak ver. Hadi bana eyvallah . Sakın alındığım için bu yazıyı köşeme taşıdığımı sanma .Bu yazılanlardan biraz olsun kendine ders çıkartırsın diye yazdım bunları.

Ben senin yetiştiğin süreci bilirim,seni tanımam bile,sende beni tanımazsın. Ancak yaptığım,yaptığın  iş icabı yollarımız  bir vesile kesişebiliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!