(Gözlem )Şaka gibi

featured

Gözlem

Şaka gibi

Bir Nisan gelmeden Rüstemlerden şaka gibi ayrılık haberi geldi. Etrafa yayılan haberlere bakılacak olursa bu ayrılığın içinde, İsmail Ertekinin bir yenilgi sonrası, kulübede Mesesi vardıda ben oynatmadım beyanatı futbolcuların gardını düşürmüş. Bu gelişmelerin ardından Sporcu teknik adam ayrışması bahane edilerek Yönetim Ertekin’le yollarını ayırmış. Yönetim haklı diyen var. Ben haklı olmadıklarını düşünenlerdenim. Yönetim önce aynaya bakacak, Ertekin bu takıma takviye lazım derken ,ne yaptılar. Eldeki mevcut kadroyu ayaklandıran kişi bana göre İsmail Ertek’indi. Onunla beraber takım içindeki ayrıştıran oyuncu olduğu düşünülen İlyas Çakmanın gönderilişine bi şey diyemem. Alınışı hataydı zaten. Tam playoff günleri yaklaşırken yaşanan bu ayrılık umarım Sakaryaspora huzur getirir. Şaban Yıldırımın gelişi içinde fazla söze gerek yok. Bu ligleri, Sakaryasporun havasını suyunu iyi bilen bir Teknik adam. Bu arada Erektekinin iki yardımcısı daha evvel Şaban Yıldırımın yanında ,beraber çalıştıkları gerekçesiyle onlar göreve devam edeceklermiş. Ne olursa olsun  maziye değil bugüne bakacaksın. Bu ikili de etik olarak İsmail Ertekinle berabere gitmeleri gerekirdi. Gitmemişler ,ben ne yapayım. Belki de gitmek istemişlerdir de ,Yıldırım göndermemiştir. Öyleyse bir bilen beni uyandırasında bedavadan günah defterime ilave olmasın.

MUTHİŞ BİR EV SAHİPLİĞİ

Sakaryada Bölgesel seminer rüzgarı esti gitti. İşte İHK Dernek yönetiminin uyumlu çalışmasına örnek bir hediye. Kavgalı eve kız verilmez diyenler ne kadar haklılıklar. Sakarya’da huzur var ,karşılıkları alınmaya başladı. MHK Sakarya Hakemliğinde hiç yaşanmamış bir olayı ,Bölgesel Hakem seminerini Sakaryaya taşıdı. Bunda  öncelikli aslan payını Sakaryaya Avrupa standartlarına uygun Atletizm pisti Kazandıran, gitme hazırlığı içinde olan BŞB Başkanı Zeki Tokoğlu’na ,sonra MHK Başkan yardımcısı Mustafa Çulcuya uzatıyorum. Tabi sonrada bu organizasyona en iyi şekilde ev sahipliği yapan dernek ve İHK yönetimleri nede pay uzamazsak bu işin raconuna ters düşer.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!