Gözlem Playof rüzgarı

featured

Gözlem

Playof rüzgarı

Salı günü Erenlerde Bala  .çıkma mücadelesinde Playof rüzgarını test ettim. Futbol torbasında kalite varsa  seyirci oraya koşuyor. Peki kalite varmı? İşte orası tartışılır. İyi para harcayan Koca döngelin ikinci maçında da istediğini alamaması, K.Akının on kişi ile Harmanlıksporu yenmesi  salının içindeki sürpriz oyun sonuçlarıydı. Bülent Yıldırımın Kazımpaşa Birliki de kadro zengini. Onlarda iyi para harcayan  takım olarak Koca döngelle yarışıyorlar. Birlik Salı günü geriden geldi kazandı kazanmasına da ,kazın ayağı hiçte öyle değil. Kırkpınarspor  ,Soner’le öne geçtiği maçın içinde estiği anlarda ,eğer  Sonerle akıl almaz golü kaçırmayıp farkı ikiye çıkarsaydı biz bu gün farklı bir hikaye için karşınızda olurduk. Ne var ki futbolda atmayan yer ,futbolda tecrübe önemli bir faktör. Bu özellikler kazımpaşa Birlikte fazlasıyla olunca  , geriden gelip Yalçın ve Sezerin golleriyle  Kırkpınarı evine puansız gönderdi. Şimdi Playofta zirvenin ipleri Kazımpaşa Birlikte . Bundan sonra ne olur?  Bekleyip  değil, seyredip göreceğiz. Kazımpaşa Birlik- Hendek dereköy,Hendek Dereköy –K.Akınspor karşılaşmaları hem zirve için ,hemde ikincilik için, neleri konuşacağımıza ,neleri yazacağımıza ışık tutacak maçlar olarak gözüküyor.

VURAL GELMİŞ

Sakaryasporda tamda Diyarbekir maçı öncesi  ,teknik adam krizinin yaşanması ,Ercüment Hülakü Çoşkundere ile sözde karşılıklı olarak anlaşarak  ayrılık yaşanması , Salıdan çarşambaya sarkan şaşırtıcı Yeşil siyah  haberdi. İyimi oldu ,Kötümü oldu ,doğru bir karar mıydı? Üzerinde tartışılacak bir konu olarak ,Ercüment Hülakü Çoşkundereyle sezon bitmeden yaşanan ikinci ayrılık ,Rüstemlerde yaşandı. Yerine bildik bir isim ,çok takım çalıştırmakla ünlü Yılmaz Vural gelmiş. Daha öncede gelmişti. O günlerde TFF 1 de düşme potasındaydık, düştük.Bu gün Sakaryaspor TFF 1 çıkmak adına adı sıkça dile gelen Yılmaz Vural’la ,bitime altı maç kala tekrar buluştu. Bakalım bu buluşmadan ne çıkacak? Bakalım Yılmaz Vural Sakaryaspor birlikteliği  bu sefer ne kadar sürecek.? Bu yazı anlaşmanın içeriği ortaya çıkmadan yazıldı. Anlaşma metni önümüze gelsin, ona gürede bir yorum yaparız.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!