Gözlem Orman park resmi İçinde neler vardı?

Gözlem  Orman park resmi İçinde neler vardı?

Sakaryada hafta içinde TFFHGD nin ağır topları resmi  geçidi vardı. Perşembe günü Orman parkta Özgür Aygün’ün girişimleriyle Sakarya hakemliği adına güzel bir resim çıktı ortaya. Apturahman Arıcı Başkanlığında Genel merkez yönetim kurulunun ilimize gelmesi , ilimizin havasını  değiştirir. Onların buraya gelmesinin alt yapısında göreve geldiğinden beri Sakarya hakemliği adına  ,Hakemlerin ihtiyaçları adına kurduğu olumlu diyaloglarla hizmet alan Özgür Aygün ve ekibinin başarısıdır Perşembe günü  Orman parkta yaşananlar. Ben Hakemlerin önemli sorununa kayıtsız kalmayan, Hakemlerin kendilerine ait olacak bir yeri yeni stadın etrafından seçen BŞB Başkanı Zeki Toçoğluna buradan eski bir hakem ve de eski bir hakem hocası olarak teşekkürlerimi gösteriyorum. Zeki başkan  olarak ben bu şehri Sporun başkenti yapacağım projesi içinden hakemlerde pay uzatması kay de değer bir hizmet anlayışıdır. Dikkat ederseniz eski hakem kelimesini özenle seçiyorum. Eskiden bu camia bu kadar dağınık ve de kindar insanlardan oluşmuyordu. Bu gün yıldızı sönen hakemlerin paralelinde yürüyen , ayrımcılığın adresindeki İHK ye rağmen ,Sakaryada bir Dernek başkanı özlenen hizmetlere imza atıyor. Muhim olan hizmetin alacağı kişinin kalbine girmektir. Bunu çok iyi uygulayan Özgür Aygün ayrışım resmi verilen Sakarya hakemliğine, buna rağmen hizmet inadı içinde olmasını ben önemsiyorum. Yakın bir gelecekte Sakarya Hakemliğinde oluşacak değişim rüzgârı ile Sakarya hakemliği daha farklı bir birliktelik içinde olacaktır. Çünkü geçmişte yaşananlar sonrası Sakarya hakemliği büyük yaralar aldı. Bu yaraların sarılmasının miladının TFFHGD Genel merkezinin vede yönetim kurulunun Sakaryaya gelişi ile ayaklanacağını düşünüyorum. Türk hakemliğinin vede Türk Siyasi hayatının Antalya’da önemli halkalarından biri olan Apturahman Arıcı ,buraya kendi adına yapılan resmi almaya gelmedi. Olaya böyle bakarsanız çok yanılırsınız. O ve ekipi kısa sürede Sakaryada önemli hizmetlere imza atan Özgür Aygün ve ekibine destek için Sakarya’ya gelmiştir diye düşünüyorum.

ZEKİ BAŞKAN

Zeki Başkan Perşembe günü Orman Parkın en fazla ilgi gören resmiydi. Çalışmaktan halkla bütünleşmeye pek vakti olmadığını düşündüğüm Zeki başkanı aylar sonra Hakemlerle kucaklaştığı günde gördüm. Sizinle görüşmek için randevu almak bile zor başkanım dedim ,gel gel dedi randevuyu verdim dedi. Sağolsun içimi rahatlattı. Zeki başkanın hem kilo hemde  iyi bir Sakaryalı ,iyi bir insan olarak doldurduğu koltuğa yakıştığını  ara ara düşündüm Orman park izlenimlerimde. Ancak Orman parktaki Sakaryaspor ağırlıklı sohb et bölümünde anlattıklarını pek kavrayamadım doğrusu. Tamam diyor biz bu işi bilmiyoruz ,tamam bilenler gelsin diyor, Selahattin Aydın ve ekibinin sakaryasporda önemli sorunları çözdüler ama sportif başarıyı yakalayamadılar diyor ama Selahattin Aydın dan da vazgeçmiyor. Sakaryaspora talip olan eski bir yönetici kapımı çaldı diyor isim vermiyor. Sakaryaspora ciddi olarak talip olanlar varsa gelsinler diyor. Gelirken bana güvenmesinler  ,paraları ceplerinde olsun diyor. Karşı soru, bu günki yönetimin cebi paramı dolu.  Zeki Başkanın sakaryaspor konusunda dertli olduğu gerçek. Benim işim şehre hizmet üretmek  ,benim işim Sakaryaspor değil diyor ama ,yine de ona dönük hesaplara el koyuyor. Sakaryaspora gelenler paralı olacak Belediyeden bir şey istemeyecek. Belediye olarak isterlerse alt yapıyı da onlara vereyim diyor. Alt yapının giderlerinde ben karşılıyayım diyor. Diyor diyor ama Selahattin Aydındaki ısrarı fire vermiyor. Bu anlattıklarını geçmişte de dinlediğimi düşünüyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!