Gözlem On numara

Gözlem  On numara

Sakaryasporun  İsmail Gürses yönetimi ile girdiği transfer pazarındaki futbolcu alımları için ekonomik anlamda  eleştiri alsada, kadro takviyesi adına Spor kamuoyundan olumlu destek aldığını gözlemledik. Biz bu transfer atakları için ,biz kadroya katılan oyuncu grubuna tahaut edilen ödeme planından ürkerek, böyle giderse ya batarız ya çıkarız diye kendimize ait bir düşünceyi seslendir sekte,  bazı kesimin buna rağmen transferde izlenen yol için önümüze olumlu düşünce koyanlarda var. Gazetemizde, eski Başkanlardan Vedat yaşlı canın bu konuda bendenize verdiği özel haberde ki yakıştırması , yapılan transferlere 10 numaralık bakışı bizim için önemlidir. Sonuçta Vedat Başkan Sakaryasporun içini dışını ,alınan futbolcuların ellerinde ,ayaklarında taşıdıkları futbol yüreklerini iyi bilenlerdendir. Rüstemler deki ilk etap çalışmalarının ardından Bolu Termale taşınan Sakaryaspor için ,Sakaryasporun izlediği transfer politikasında bazı çekinceler olsada, Spor kamuoyunda destek  bulması  yönetimin ,Teknik kadronun vede oyuncu grubunun sorumluluk  yükünü artırmıştır. Yarın yeni Sakarya spor Bolu’da görüçüye çıkacak. Özel maçların için karamsar düşünce tıkacak değiliz. Bir aksilik olmazsa yeşil siyahlı ekipin yeni  yüzünü  Bolusporla oynayacağı özel günde görme şansımız olacak.

SAVAŞ VEDAT

Yaşamım içinde güzel bir yeri olan bir dostu kaybettim. Yaşadığım, içimde bir boşluk hissettiğim birini, bir dostu güzel sözlerle nasıl anlatayımki. 40 yılı aşkın bir dostluğun içinde hiçbir pürüz yoktu. O Bana Nazım ağbi derdi.  Hastalığını ilk duyduğum an helallik aldığım Vedat Savaş yaşam savaşını kaybetti,o  şimdi çok sevdiği kardeşi Sedatın yanına gitti. Spor dünyasının, siyaset dünyasının, K.Akınsporun tarihinde önemli bir yeri olan Vedat savaşın altmışiki yıllık yaşam hikayesinde hep sporcu kimliği Sakaryada dolaştı. Onun için çok şey yazılır cizilirde sıcağı sıcağına şimdilik aklıma bunlar geliyor. Göz yaşları içinde tuşlara basarken aklım karışık be dostlar. Karaaptiler orada duruyor ama artık Vedat yok.  Bundan sonra Karaaptier mezarlığına Vedat ve Sedat  kardeşler için özel ziyaretlerim olacak. Ruhun şad olsun Vedat kardeş. İnan yaşadığım sürece seni unutmayacağım. Ruhun şad olsun.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!