Gözlem) Ne değişti ?

featured

Gözlem
Ne değişti ?
Sakaryasporda Şaban Yıldırım dönemi galibiyetle başladı. Maç öncesi Tribünler boş, dışarısı boş ,
ambiyans son derece düşük. Ben buna düşme ye gör diyorum. Böylesi havası alınmış maçın içinde goller vardı, kaçanlar vardı, direklerin geçit vermediği, Zahit Fındıkın beceriksizce kaçırdığı pozisyonlar vardı. Zahit için maçın talihsiz adamımı , yoksa beceriksiz adamı yakıştırması arasında gittim geldim. Bana göre bu kardeş gol noktalarında bayağı beceriksiz. .. Sakaryasporun üstün olduğu anlar, konuk takımın özellikle ikinci yarıda Ferit’in koruma alanında cirit attığı anlar vardı. Atanın çok fazla sevinmediği ,yiyenin çok fazla üzülmediği maçın içine ne yükleyelim ki. Kazanan için playof ötesi yok ,kaybeden içinde her han ki bir tehlike ve hedef yok. Ortada sadece üç puanla vardı onu da Dilaver komutasındaki Sakaryaspor aldı. Dilaver için yine bir parantez açmak gerek, valla bu arkadaş bu takımın olmazsa olmazı. Playofa kadar ona iyi bakmak gerek. Maçın bırakıp attığım başlığa dönelim. Şaban Yıldırımla ne değişti.? kadro aynı ,oyuncular aynı, oynanan oyun formatı aynı. Peki ne değişti? Adam yokluğunda Hacı Ömer santrafor oynadı. Hani hiçte fena oynamadı. Attığı gol bir yana oyun iştahı bayağı üst düzeydi. Bakalım Yıldırım sakatlar gelince Hacı Ömer’in sırtından formayı alacak mı? Bakalım Şaban Yıldırım alt yapıdan üst yapıya oyuncu taşıyabilecek mi ?
BİR DEV ADAM GİTTİ ( ATİLLA TAPŞIN )
Ağlıyorum , kırk yılı aşkın bir zamandır yakinen sevgi dolu anlar yaşadığım Basketbol sevdalısı, Sakaryaspor sevdalısı ,Basketbol ismi dışarıya taşınmış güzel bir abimi kaybettim. Sakaryasporun kuruluşunda yer almış ,hayatta olan kurucu üyelerinden biri olan Atilla Tapsın abime ağlıyorum. Dünya fani ölüm kaçınılmaz ama, bu dünyadan giden insan ,güzel insansa ,güzel ağbiyse ,örnek insansa yüreği sevgi doluysa ,ben onun için müsaadenizle göz yaşı dökerim. Sakaryaspor -İnegöl maçı öncesi anılması sırasında gözlerim boş durmadı. Anma anında Atilla abimle yaşadığım anılar ,ben duygusallığın içine itti. Top sahada gezerken inanın ben sahaya boş gözlerle baktım durdum. Çünkü bedenimdeki fırtına, sahada oynanan oyundan farkı yerde esiyordu. Üç yıl boyunca İstanbulda verdiği yaşam mücadelesini Sakarya’nın yetiştirdiği en güzel insan kaybetti. Bu süreçte onu aramak, onunla konuşmak yine de benim için mutlu anlardı. Neciyeyim be Atilla abi yokluğun aranacak, potalar ,Sakarya Basketbolü öksüz kaldı. Ruhun şad olsun güzel insan, den adam. Bu gün öğlende( Perşembe) Allah bi keder vermezse ,onun son yolculuğunda yanında olancam.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!