Gözlem Muhalefet böyle istedi.

Gözlem   Muhalefet böyle istedi.

Yaşar Zımba ASKf de üçüncü kez  Başkanlık seçimine girdi. Birinde kıl payı kacırdı.

İkincisinde rakiplerine 60 fark attı. Üçüncüsünde ise fark 185 çıktı.  Yavaş, yavaş yukarılara tırmanan Zımba, sonunda seçimde seçim diye yırtınan Muhalefete ömür boyu unutamayacakları bir sandık dersi verdi.

Kim ne derse desin Yaşar Zımbanın bu seçim zaferini bana göre sabırsız, beklemeye tahammülü olmayan Muhalefet hazırladı. Yaşar Zımba seçildiğinden beri peşinden koşan, onu seçime zorlayan, olmadı mahkeme kapalarına imza taşıyan muhalefet anlayışı geri tepti. Şayet  Muhalefet Yaşar Zımbanın icraatlarını, ne yaptığını, ne yapmadığını bir kenara not edip,  üç yıl sonraki seçime kendini hazırlasaydı inanın bu gün ki seçim tablosu ortaya çıkmazdı.

Yaşar Zımbayı kısa sürede Hüseyin kama Spor evinde koltuğa daha hakim olmasına hiç kusura bakmasın ama, İslam Bozkurt ve ekibinin acemi muhalefet anlayışının payı, ortaya dökülen seçim rakamlarından daha büyüktür. ASKF de ilk kez bir Başkan bir diğer başkan adayına bu kadar fark atıyor. Bu saatten sonra muhalefet nasıl ayaklanır, nasıl toparlanır bilemem.

Benim bildiğim bu işe bu yenilginin içindeki faktörleri dest ederek işe başlayabilirler. Olağanüstü genel kuruldan çıkan sonucun içindeki başarısızlık oranını muhalefetin sırtına yüklerken Yaşar Zımbanın bu işe kattığı enerjiyi, kısa sürede Sakarya’da daha önce yapılmayan icraatları bir kenara atmak olmaz. Bu güne kadar biri çıkıp bana söyleyebilir mi ,2 Amatör kümede takımlardan katılım bedeli almayan oldu mu? Oldu bu ilki  Yaşar Zımba takımların önüne koydu.. Liglerde kulüplerin isteğini kulak arkası etmeyen, onları dinleyip onların isteklerine göre liglere playof uygulaması getiren oldu mu? Türkiye şampiyonasına giden bazı ihtiyaç sahibi takımların cebine ASKF kasasından para koyan oldumu? Sağlıkçı sorununu sağlıkçı işi bilenler içinden çıkması için proje üretti mi?

Bakınız Yaşar Zımba kısa sürede bunları yaptı. Bunlarda yıllardır bu tür hizmetlere alışık olmayan, Amatör takımlarımız tarafından itibar görmüştür diye düşünüyorum. Yani Yaşar Zımbanın muhalefetin yanlış seçim stratejisi ile kazandı diye  seçim zaferleri yükünü  oraya taşırsak, Yaşar Zımbanın ortaya koyduğu hizmet performansına haksızlık etmiş oluruz. Artık bu seçim sonrası Yaşar Zımbanın eli dehada güçlenmiştir. Eli güçlü, morali düne kadar daha zinde olan Yaşar Zımba artık verdiği sözlerin icraatının peşine daha zinde bir şekilde kafa yoracaktır diye düşünüyorum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!