Gözlem KAZANMAK GÜZEL

Gözlem   KAZANMAK GÜZEL

Kim ne derse desin futbolda en güzel duygular kazanırken yaşanıyor. Sakaryasporun Yomradan getirdiği üç puan güzel puan ama güzelden öte futbol kıpırtısı, güzelden öte yeni Teknik adamla beraber yeni Sakaryasporun kazanma iştahı ,kazanırken mahkum oyundan ziyade ofansif fut bolu karşı kaleye yıkma isteğini, ilk yarıda bizde olmayan özellik olarak, Rüstemlerden futbol topunun döndüğü alana odaklandığına  tanık oluyoruz. Yavuz İncedalla, yeni Sakaryasporun etrafa saçtığı yeni futbol yüzünün istikrar paketiyle, daha diri olarak karşımıza çıkması adına , Of maçının getirisine bakmak gerek. Futbolda hedefe koşmak için günü birlik başarılara değil bu yürüyüşün içindeki istikrarın getirileri daha önemlidir.

MEDYANIN DİLİ

Sakarya Medyasının Yomra galibiyeti için manşete taşıdığı başlıklar iştah açıcı. Sonuca göre, skora göre coşma eğilimi 2016 nın ilk resmi galibiyetinde fazlasıyla görülmüş. Muhteşem Başlangıç ( Yeni Haber-Kâbus bitti ikinci başlıkları) İşte Hoca Farkı ( Bizim Sakarya) Yomra’da Altın Bulduk ( Adapazarı Akşam Haberleri) Hep Böyle olsun –Deplasman kabusu bitti ( Ada Postası) Karadeniz’de Coştuk –İki attık üç aldık Kupanın temelini attık) Yenigün)

AMAN SEN FAZLA KONUŞMA

Yomra galibiyeti sonrası bizim Emekli Başkan yine şampiyonluk türküsü sigarasını yakmış. Aman başkan ne olur sen fazla konuşma . Sen konuştukça başımıza gelen futbol felaketinin izleri hala bu şehirde silinmiş değil. Üç puan çoşkusu ile Rüstemlerden ilk resmi Başkan demeci Pazartesi günkü gazete sayfalarında kendine yer bulmuş. Zor maçtı ama aldığımız galibiyet mükemmeldi. Çok daha iyi olacağız. Şampiyonluk yolu bize açık. İnşallah dediğin gibi olur sayın Başkan. İnşallah bu sefer kalbinden gecenler Sakaryasporun yüzü suyu hürmetine Rüstemlere taşınır. Bu şehrin sana ve senin gibi memur zihniyetli , vermek bir yana Sakaryaspordan kazanan birine değil ,Sakaryaspora ihtiyacı var. Sırf bu nedenle senin iyimserlik kokan düşünceni fazla hırpalamak içimden gelmiyor.

ALKIŞLAR HABER 264 GİDİYOR

Yomra zaferinin sıcak yüzünü Haber 264 Tv nin çektiği görüntüler eşliğinde Sportif 54 den izledim. Bu ilde her yere koşan foto muhabiri ünvanını 2016 yada taşıyan Ömer sarıcanın bu uğurda , bu şehrin futboluna verdiği  hizmet küçümsenemez. Ömer sarıca Sakaryaspor haberlerini sitesinin futbol bacasından bu şehre yaymak adına Sportif 54 eliyle bayağı yol aldı. Eh bu sitenin yazarı olarak müsaadenizle bu yükselişten birazda kendime pay uzatayım.

FİKRETTEN MUTHİŞ ASİST

Yomra galibiyetinin izleri içinde futbol topunun şans talih kısmında Mertin golünün kaleci ikramı olduğunu , Burak Bekaroğlunun nizami golünün Hakemin olmayan faul düdüğüne takıldığını izledik. Ama Fikretin başrolleri oynadığı galibiyet golünün futbol lezzeti seyre değerdi. Sezon başından beri ofansif anlamda çok az sahne alan Fikret hücum futboluna prim tanıyan yeni teknik sorumlusuna müthiş bir asist sonrası Feyyazla gelen gole en büyük katkıyı sunan oyuncumuz oldu.

AĞZINA SAĞLIK BÜYÜK BAŞKAN

Son kamuoyu araştırmasında bir firmanın yaptığı en başarılı Belediye Başkanları anketinde  ,Türkiyenin en başarılı, hatta   anketin dördüncü başarılı Büyükşehir başkanı Yılmaz Büyükerşeni  geçmeye çok yaklaşmış bizim  Zeki Başkan. Anketciler biraz daha sıksalarmış Zeki Toçoğlu daha yukarılara tırmanırmış. Neyse işin siyaset kısmından spor kısmına geçelim. Büyük Başkan Zeki Toçoğlu   ilimizde devam etmekte olan 4 büyükler organizasyonu ile ilgili gazetelere taşınan görüşünü çok beğendiğimi itiraf etmeliyim. İşte söyledikleri Sakaryasporun olmadığı yerde bende yokum. Sakaryada yapılan bir Organizasyonda Sakaryaspor yoksa bende orada olmam diyerek önemli bir mesajı Acun Ilıcalıya gönderirken Sakaryaspor  sevdasını da dile getirmiş. Umarız bu eksiklik birilerinin kulağına küpe olur. Ağzına  sağlık Büyük Başkan. Bu düşünce , bu görüş bana göre günün Manşeti olmalı. Bende şahsıma beni ne kadar çiddiye alırlar bilemem . Saçma sapan Hakem atamaları önderliğinde , Sakaryasporun isminin geçmediği organizasyona ayak basmam ,büyük Başkana bu konuda el veriyorum.

*****

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!