Gözlem Hamama giren terler

Gözlem   Hamama giren terler

Sakarya sporda yeni yönetimin çizdiği zikzaklar baş döndürücü. Transfer ayında git geller olur ,anlarız. Bu futbol bahçesinin olduğu her yerde olur. O gitti, bu geldi. Olur bunlar.

Gürses Başkanın attığı her adıma köstek olmak değil niyetimiz. Acele etmeden beklemek gerekirse bekleriz. Biz hep buradayız. O bir gitti yedi yıl sonra pat diye elinde kalın dosyalarla karşımıza çıktı. Eğer o dosyalar göstermelikse, Sakaryasporun derdine deva olacak adımlar atılmazsa, biz o zaman ortaya çıkarız. Bu gün için git gellerin yaşandığı sürece sadece takılır kalır, içini fazla eşelemeyiz.

Ancakkkkkkkkkkkk yönetim dertlenme yeri değil, icraat makamıdır. Transferde herkes yüksekten uçuyor diyerek dert yanamazsın. Buna hakkın yok. Her gelen 300 bin tl den kapı açıyor diye bize ve de almayı düşündüğün oyuncuya dert yanamazsın. İşine geliyorsa. Kalın dosyalarla genel kurul önüne çıkıp algı yaratmak değil aslonan İsmail Başkan. İcraat bekliyoruz ,icraat .

Madem dert yanacaktın neden çıktın ortaya. Bıraksaydın İbrahim Nalbanta koltuğu .Bıraksaydın da Sakaryaspor yeni bir yüzle yeni bir heyecanla kucaklaşsaydı.  Neden bırakmadın? Hamama girenin terleyeceğini sen benden daha iyi bilirsin Uyanık Başkanım benim. Sen işini bilirsin, bilirsin. Bu dert yanışın altında da mutlaka bir şeyler vardır. Sen bedavadan dans etmezsin. Senin manevralarını başımız dönerek te olsa, takip etmeye çalışıyoruz.

Ha unutmadan yönetim içindeki Halit evin –İsmail Gürses muhabbeti içinde ne olursa olsun ben buna fazla takılmam. Yok yönetim çatırtıyormuş, yok bu yönetimle bu iş olmaz diyenlere ben katılmıyorum. Gürses ve Evin her alanda kol kolalar be dostlar.

Böyle bir şey olsa bile bu kayıkçı kavgası der gülüp geçerim. Sizde böyle yapın. Mübarek ramazan ayında derdiniz bu olmasın. Dert küpü olmuş günümüz Türkiyesinde öyle derler var ki Sakaryasporun iç meselelerine gelene kadar ömür biter.

HACIOĞLU  MURATIN DÖNÜŞÜ

Hacıoğlu Murat yaşlı. Artık sahalardan kopuş günleri kapıda. Ama olgunluk dönemin dede oynadığı futbolla her eve lazım ,hele hele 3 lig için biçilmiş kaftan bir oyuncu. Bekledi, bekledi Manisadan istediği, beklentilerini yükseltecek yanıt gelmeyince bizi tercih etti. Nasıl mı ? Bu transfer öyküsünde İsmail başkanın çok fazla dahli yok.

Küçük Gürses devreye girdi, hatırı sayılır kişileri araya soktu ve gece yarısı operasyonu ile Hacıoğlu Murat Rüstemlerde bastı imzayı. Hayırlı olur inşallah. On numara bir oyuncu bu kardeş ama, verim alınması için onu saha içinde tamamlayacak oyuncu halkaları çok önemli.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!