Gözlem Hafta ortası

Gözlem   Hafta ortası

SİZ SAKARYASPORU SEVMİYORMUSUNUZ

Sakaryasporun bu sezonki tribün manzarası seyredenler tarafından, kesik yemiş gibi resim vermeye Of maçın dada sahnelendi. Gecen yılın o muhteşem seyreden manzarası bu seneye beş çeker be dostlar.İkinci yarıya Yomra ve Of galibiyetleri ile başladık başlamasına da tribünler yine bu gidişe maça giderek destek vermediğini Of maçında ördük.  Seyirci , pardon taraftar sizce neden ilgisiz dersiniz. Biletlermi pahalı ? Hayır. Takım kalitesizmi ? Hayır. Bu takım gecen yıldan daha mı kötü? hayır Bilet fiyatlarımı pahalı? Hayır. Gecen yıl bilet fiyatları neyse bu yılda aynı uygulama gişelerde talim ediyor. Öyleyse nedir bu ilgisizlik. Bize göre bir çok taraftar grubu bu takımın başındaki yönetim kadrosuna güvenmiyor ve sevmiyor. Onlarla Sakaryasporun istenilen hedefe varacağına olan güvensizlik tribünleri yeterince doldurmuyor. Belki suni bir yaklaşım ama , bir takımı yönetenlerin itiçliğinin üstüne çöken başarısızlık kabusu, tribünlere gerekli heyecanı taşıyamıyor.Burada izninizle ben devreye gireyim. Bende bu yönetimi tutmuyorum. Sanki bulunmaz hint kumaşlarıymış gibi siyasetin onlara el vermesini de sevmiyorum. Ama ben Sakaryasporu  seviyorum.Sizde öyle yapın ve sevginizi tribünlere ,Sakaryaspor sevdanız eşliğinde taşıyın. Sosyal alanda son yıllarda yerle bir olan Sakaryamın bu alandaki tek coşkusunu elimden kaçırmamak adına istemediklerime sevmediklerime katlanmak zorunda kalıyorum. Gelin gelin. Sakaryaspor için açılan yeni bir sayfa var ve o sayfada taraftar bütünlüğüne ihtiyaç var. Ben Yeni sakaryaya bu beceriksiz yönetime rağmen ilgi duymaya ,güven beslemeye başladım.

DOĞAN SEÇKİN ÇIKARMI ?

Çıkar. Hemde Bal gibi çıkar. Medyada bazı kalemler oyunda kaldığı süreler içersinde başarılı oynadığını idad ettikleri Doğan seçkinin  oyundan alınışı ile ilgili olarak Teknik sorumlu Yavuz İncedalın bu tercihini eleştirmişler. Haklı olabilirler. Sonuçta futbol topunun gezdiği yeri izleyenlerin hep aynı düşünmesi beklenemez. Farklı düşünceler bazen doğru tespitlere el verir. Doğan seçkinin topun olduğu heryer de baskı kurduğunu ,rakibi çok hırpaladığını bende kabul ederim. Amma velakin takımın başına yeni gelmiş, oyuncu grubunu yeni yeni tanımaya başlayan Teknik adamın ,olası Doğan seçkin yokluğunda yerine düşündüğü oyuncuya, forma vermesi ,oyun formatı açısından olumludur. Aslonan doğru tercihse yeni teknik adamın birkaç istisna dışında doğru tercihlere el verdiğini söylemek mümkün.

SPOR EKSTRAYA TENİK ARIZA ENGELİ

Bendenizin hazırlayıp sunduğu Kanal 54 ekranının en canlı en sevilen programı Spor Ekstra zorunlu istirhate çekildi. Bu süreçte Kanal 54 yayınlarının teknik bir arızadan ötürü ( Vericideki sıkıntı) şehre yayılamamasını merak eden seyreden grubunun çokluğu bizi hem üzdü , hem de sevindirdi. Bu şehrin karasalda olsa en fazla izlenen ,İnternetten de  takip edilen Kanal 54 aranması ,Metin Çerlikin yorumculuğunda sizlerle buluşan Spor Ekstranın akıbetinin tarafıma sorulması ,bunun sıkça olması izlenen bir proğramın yapımcısı olarak beni mutlu ettiğini itiraf etmeliyim. Ama bizim elimizde olmayan nedenlerle zorunlu istirahat kapımızı çaldı. Vericideki arızanın onarımı hem zor , hem de ekonomik yükü var. Zor günleri beraber yaşadığımız Kanal 54 te aşmaya çalışıyoruz. İnşallah Derince maçı sonrası bir süredir karanlığa bürünen Kanal 54 canlı yüzü ile beraber tekrar sizinle oluruz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!