Gözlem Bu Paralar bu lige çok

Gözlem   Bu Paralar bu lige çok

Sakaryasporun yeni yönetiminin izlediği transfer politikalarında izlediği para politikası bu lig için ürkütücü. 200 binler ,250 binler de neyin nesi. Rakamlar gazete sayfalarındaki gibiyse yandı gülüm keten helva. İstanbulda bir dizi araştırma yaptım.

İstanbulsporun ,Eyüp ün transferde futbolcuların önüne koyduğu paralar bize göre çok düşük be dostlar. Oralarda TFF 2 ve de 3 ligte bu rakamlar konuşulmuyor. En ekstra oyunculara, kilit mevkiler için en büyük rakamın 150 bin tl arasında gezdiğini öğrendik bazı dostlardan. Hele hele son olarak bizim gazetenin haberleri arasına giren Talha Moyhoşun istediği para uçukmu uçuk. 200-300 geçtim bu kardeş 400 binden bahsediyormuş. Muş diyorum haberin içindeki rakamı ben belirlemedim. Bu para olmazda isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara olsun. Talha kardeş sanırım bu rakamı Sakaryaspor benim yakamdan düşsün diyerek ortaya atmıştır.

Yoksa transferde elini cebine değil, alt yapıdan geldiği söylenen 150 bin tL yi peşinat için devreye soktuğu ima edien  İsmail Gürses ekibinden başka türlü kurtulamaz. Talhanın bu isteği olmayacak duaya amin demekten başka bir şey değil. Uyanık Gürses başkan size bir tavsiyem olsun ,elini cebine atmadan saedece Sakaryaspor kaynaklarından beslenecekseniz ne işiniz var orada. Transferde bize gelen bilgiler hep peşinatlarla ilgili. İbrahim Nalbant ve ekipi bu işi çözerek kürsüye gelmişti. Demekki senin dosyaların içindeki projeler hep bana Rabbena misali. Sakaryasporu bu transfer politikasıyla ,uçuk paralar vererek ,bu ligin üstünde harcamalar yaparak takımın geleceğini çıkmaza sokmayın.

Bu ligte en baba para 150 bin tl yi geçmez. Oda çok nitelikli futbolcular için masa üstüne konur. Bol keseden atarak yol almak ileride Sakaryasporu yine transfer yasağına iterse eğer sizi elinizdeki içi dolumu ,boşmu olduğu henüz belli olmayan proje dosyaları da kurtaramaz. Cuma günleri aradığımda geri dönüşlerde çimri olmayan Gürses başkan bize inşallah alışkanlık göstermeden, yazdıklarımız içinde olan kendine yarayabilecek bilgileri klasörüne koymayı ihmal etmez. Sonuçta akıllı insan akıllardan faydalanan insandır tekerlemesini o bizden çok iyi bilir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!