Gözlem – Aynı seneryo

featured

Yıllardır her başarısız yeşil siyah ilk devrenin ardından aynı film, aynı seneryo devreye  giriyor.

Yeni teknik adam ,yeni transferlerle  Spor kamuoyunun gazı alınıyor.

Şimdi birilerinin notuyla Sakaryaspora uzatılan bir teknik adamla ,yeni birkaç transferle  yeni bir kadro yeni bir şampiyonluk meşalesi yakılacak. Yok üç puanlı sistemde  12 puan kapanır,bizim takım bu ligin üstünde bir takım  masallarıyla  yeni bir yeşil siyah yolculuğa çıkılacak. Bu arada yine oluk  gibi para akıtılacak.

Yeni teknik adamın yönetimin eline tutuşturacağı oyuncular tercih edilecek. Yok yok Sakaryaspor bir türlü kurumsal kimlik kazanamıyor. Her sezon yeni şampiyonluk masalları elden ele dolaşıyor.

Bu senede maalesef böyle oldu,gitti paracıklar,gitti yaşanması adına destan yazılan direk şampiyonluk. Bu düğzen daha ne kadar gidecek?

Bu takım mevcut kadroylada yoluna şampiyonluk,yoluna playoff paralosaıyla giderdi.

Birde 1,5 sene için yeni teknik adama 1.200 bin tl verilecekse varya ( Gazetelere yansıyan haberlere bakarak böyle değerlendiriyorum) tek kelimeyle bu paraya yazık derim. Yahu para harcamakla bu işler olmaz,yahu iyi planlama ile ,iyi scayt ekip ile olur.

Menejerlerin , teknik adamların önünüze ulaştıracağı oyuncularla  bu iş olmaz. Kurulacak yeni takım iyi bir scayt ekipi ile  şimdiden yapılacak çalışma eşliğinde yeşil siyah 2021-22  temelleri atılır. Kısacası bu yeşil siyah yönetim anlayışı ile yukarıdaki önerim itibar görmiyeceği için Sakaryaspor büyük bir futbol mucizesi olmazsa  yerinde sayar.

Sonra ne olur?

Ne olacak yine TFF ye olan borç yükü artar ,biz yine o borç yükünü kaldırıp yeni takım kurmak için yeni arayışların peşine takılırız.

NOT Dün yazmıştım Serdar Bozkurt yerine İlhan var olsun demiştim. Bizi dinleyen kim. Serdar Bozkurtu çok önceden önünde bulan ,onların bulduğunu düşünmüyorum( Yönetimi kastediyorum) Bozkurt çoktan yeşil siyah teknik adam olmuş.

Ne diyelim hayırlı olur inşallah.

 

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!