Gözlem : Ak armağan olsun

featured

Gözlem

Ak armağan olsun

Sakaryasporda önemli bir transfer perdesi olumsuzlukla kapanmış. Perde açılır mı ,açılmaz mı ? Ben bilemem . Bu transferde adı gecen oyuncu Osmanlısporlu Ali Özgünmüş. Osmanlısporun  siyaseten  beslenme alanı neresi? Osmanlısporun başındaki teknik adam nereli ?  Siyaseten Sakaryasporla Osmanlısporun yakınlığı  han ki adreste buluşuyor? Bu sorduklarımın hepsi şu günlerde siyaset arenasında 16 yaş gününü kutlayan partinin bahçesinde geziyor. Bu takımın Teknik sorumlusu da Sakaryalı Bülent Uygun. Uygun kardeş bu konuda Yeşil Siyah renkler adına taraf olamaz mı? Ben olmasını bekliyorum.  Bu gün Sakaryaspor yönetiminin Ali Özgümüş le  her konuda anlaştığı ,ancak Osmanlıspor Başkanının bu transfere sıcak bakmadığı yolunda iddialar var. Ben onu bunu bilmem ,Yönetimin çözemediği olay için büyükler devreye girmeli. Bu büyük ben değilim. O kendini bilir. Ali Özgümüş iyi futbolcuymuş, ben bilmem. Bilenlerin yalancısıyım. Ali Özgümüş yeni Sakaryaspora çok yakışırmış,ben bilmem. Onu benden iyi tanıyanlar bilir. Ben görmediğim bilmediğim bir oyuncu için burada at oynatamam. Oynatmaya kalkarsan at beni bilmeyen biri olarak sırtından atar. Sakaryaspor için bu kadar faydalı olduğu  onu yakından tanıyanlar , bilenler tarafından dillendirilen bu oyuncu için ben topu,  Ak siyaset yapanların önüne ,bu şehrin şehri- Emirinin önüne yuvarlıyorum. Sorun bazen siyaset eliyle çözülüyor. Bu çerçevede  nede olsa bizim Başkan futboldan iyi anlayan bir futbol ,bir Sakaryaspor sevdalısı. Bu sevdanın içine el verip Ali Özgünü koyarsa var ya ,Ne localarda yer kalır, nede kombinelerde diye cemde ,en azından Kombine alanların ,loca alanların sayısı artış gösterir. Hadi Başkanım yeni stada bir uçak da siz indirin, içinde Ali Özgümüş olsun.  Ben bu Ali kardeşi ak günlerin yaş gününün yüzü suyu hürmetine yeni stada bizimle beraber olabileceğini hayal ediyorum.

GÜRSES ŞİMDİDE MENEJERLERE TAKMIŞ

Vallahi billahi İsmail Gürses Başkan da ki takındı alanına her gecen gün yenileri ekleniyor. Basından sonra  sırayı şimdide Menajerler almış. Kendi Face  hesapın dan yine takıntı bombasını patlatmış. Rüstemlere  Menajerler giremez. Başkanım  bu takıntının içi dolu değil. Oldu olacak  isim verinde  hem biz bilelim, hem de bu takıntının içi dolsun. Küçük Gürsese  sorduk , ne oluyor bizim Başkana ,nedir bu takındı diye ,aldığım yanıt ,valla yakında yönetimede ,bizede takarsa şaşırmayız dedi. Sonuç olarak İsmail Gürses Rüstemlere kapandığı Yeşil Siyahlı günlerde gündemde kalmak adına   çok şeyler yapıyor.  Bu kadar renkli Başkanımız var diyerek , onun yeni takıntıları beklemek bizim işimiz oldu. Umarım sonunda bu takıntıların  içinden sağlıklı çocuk doğar.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!