Golünü attı Polislere koştu ve..

featured

Golünü attı Polislere koştu ve..

Pamukova1968’in golcü futbolcusu Mustafa, takımını 1-0 öne geçiren golü attıktan sonra saha kenarındaki polislere koştu.. Mustafa’nın anlamlı davranışı  ve polisleri duygulandıran sözleri..

Sakarya Süper Amatör Küme Beyaz Grup’ta Pamukova stadında Pamukova1968 ile Kocaalispor arasında oynanan karşılaşma’nın 16’ıncı dakikasında, Pamukova1968’in futbolcusu Mustafa Fidan takımını 1-0 öne geçiren golü Kocaalispor filelerine gönderdikten sonra koşarak saha kenarında görev yapan polislere sarıldı. Mustafa polislere “ Bu gol sizler için iyi ki varsınız. Allah hepinizi korusun. Bu vatanı bölemeyecekler hepimizin başı sağ olsun “ dedi.

Pamukova1968’in golcü futbolcusu Mustafa Fidan’ın geçtiğimiz akşam İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan hain saldırıda şehit düşen polisleri unutmaması ve bu beklenmedik güzellikteki davranışı karşısında saha kenarında görev yapan polisler oldukça duygulandılar.

Pamukova1968 Karasuspor arasındaki Süper Amatör Küme Beyaz gruptaki karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!